Lördag

Igår var det utgång på Frimis som gällde. Det var mycket trevligt och kvällen blev riktigt roligt. Det var hur mycket folk som helst vilket var väldigt trevligt förutom när vi skulle ut och fick köa ut i 30 min vilket var otrevligt. Men bortsett från detta var kvällen babianrolig.

Idag har jag slappat runt med Jonas. Vi har varit i Motala och ätit mat och nu hänger vi i soffan med morötter och dipp framför Robinsson. Himla mysigt. Nej nu är det finaldags, au revoir.

/ Carin

Fredag

Idag åker jag upp till Ånge där vi imorgon ska fira farfar som fyller 70 år. Det ska bli trevligt.

Igår var jag och Carin i Örebro och jag köpte en klänning och en tröja, för 100 spänn. Rea-fyndaren.se på mig. Hahaha. Nu sitter jag och ska snart gå iväg till tåget.






Elin

Cajjsunk


HAHA


Status

God morgon!
Idag är det torsdag och snart är det dags att trippa iväg till skolan i all snö.

Dagens status på Carin: Ont i halsen, mer slemmig och tjock i halsen än smärta så jag hoppas att lite
halstabletter gör susen. Dessutom är min kropp helt mörbultad av Boda Borg igår. Jag har träningvärk i
armar, axlar, rygg, bröst och lår. Antingen är jag väldigt otränad eller så upptäckte jag nya muskler igår. Jag
tror mest på det sista alternativet.

Nej som sagt skola var det, adjö!

Carin

HIhi

Som sagt idag har vi besökt Boda Borg, det var roligt för jag har aldrig varit där förut. Jag och Elin har även ätit tacos vilket inte tillhör ovanligheterna nu mer. Men gott var det! Nu sitter jag på mitt rum och häckar och ska banne mig snart bädda ned mig för dagen. Jag är trött och dessutom har Elin varit för närgången på mig så jag har fått ont i halsen också. Så time to sleep.

Carin

Onsdag

Idag har vi som sagt var varit på Boda Borg i Karlskoga. Mitt lag bestod av mig, Oskar, Forsgren och Kajsa. Vi lyckades ta oss igenom hela 10 banor, och var en bana ifrån en olgy seger i Boda Borgande. Attsingen. Men vi var nöjda ändå.

Sen var det träning för de som är friska och hela vilket innebar att jag, Carin, Anton och Jonte istället tog en promenad i snön för att kolla på den gemensamma kontrollen. Detta gick ganska bra, vi kom lite ur kurs, men sen lyckades vi.

Imorn får jag sovmorgon då vi inte har någon matte. Det verkar riktigt skönt, eftersom jag dessutom hade tänkt sova vid tio senast.





Elin


ADJÖ

NU DRAR VI TILL BODISBORG! HIHIHIH

Hoho

Nu har jag varit väldigt ickeaktiv dessa dagar, ajabaja! Idag har det varit skola och häng med Elin som stått på schemat. Idag sprang jag fyraminutersintervaller i snöpuls, fett jobbigt! Jag trodde jag skulle dö ett tag, men sen såg jag Elin hoppa runt i snön och ta kort med sin kamera så då tänkte jag att hon inte skulle behöva vara ensam och då struntade jag i att dö. Jag lyckades både få blodsmak i munnen och bortdomnade lår vilket jag anser är tecken på bra träning. Så imorgon räknar jag med träningsvärk!

Förresten skulle jag vilja meddela er läsare att jag drar ifrån i Elins och min godistävling, (den som köper mest godis vinner). Idag vann jag med hela tre kronor och femtio öre. Jag började dra ifrån med hästlängder, så Elin får nog skärpa sig snart innan hon blir utklassad. Hihi.



CARIN


Tisdag

Tidigare idag har jag inte rört mig nämnvärt och kände att jag var nära att ruttna bort, så när Carin skulle ut och träna tvekade jag inte på att flölja med ut och leka lite med kameran. Det gick rätt bra, lite kallt om händerna ett tag, men annars var jag grymt duktig.

Jag har även fått MVG i orgle och rk idag. Gött liv. Och lekt mer i Photoshop. Hihihi

Och nu hatar jag inte bara SJ utan även blogg.se lite, för att de inte vill ladda upp min fina fixade bild som jag gjorde massa saker med. DAMN YOU, SIIIR.



Elin


Stackars mig

Befinner mig återigen i sängen och nu är det faktiskt riktigt synd om mig. Jag dricker te (inte så gott faktiskt, trots att jag köpte nytt) och har mer ont i halsen än tidigare. Stackars stackars mig.

Å andra sidan har jag ju numera Photoshop på datorn så jag kan ju roa mig lite i alla fall. Hittills har jag kommit på hur jag kan göra mig själv snyggare och mycket mer ball.


Oj oj så jämn hy jag har. Värsta mirakeltjejen alltså!


Elin


Måndag

Nu sitter jag i sängen och har, hör och häpna, håltimme. Ändra fram tills klockan blir kvart i ett. Jag uppskattar det inte jätte mycket faktiskt, men det är smällar som man får ta. Det är ju faktiskt inte allt för jobbigt.

Jag borde egentligen packa upp min väska, men jag vet inte riktigt om jag orkar det. Jag vill ju inte gärna missa Days, det skulle nämligen kännas riktigt tråkigt. Men för att inte missa så kan jag ju kolla här. Det var en kul grej som Johan visade.





Elin


Söndag

Igår var jag och Jonas på födelsedagsbio. Vi såg på Sherlock Holmes, och den var faktiskt mycket bra. Vi hade egentligen tänkt titta på Snabba Cash, men det fanns inga biljetter bredvid varandra så vi valde den andra. Men den var som sagt var mycket bra ändå.

Idag vet jag inte riktigt vad som står på agendan, men vi kanske ska köpa en ny telefon till Jonas eftersom telia butiken var stängd igår när vi kom efter bion. Lite epic fail på den. Men vi var glada ändå.

Nu ska jag snart duka av frullen.

Auf wiedersehen..

Elin

Helg

Just nu blev jag väldigt arg! Jag hade skrivit ett jättelångt inlägg om gårdagens träningsdag som innehöll: snöpulsning och massa mer! Men så dog datorn och allt försvann! Inte roligt! Så nu i protest tänker jag inte skriva om. Men jag kan iallafall säga att det var en trevlig träningsdag igår med knädjup snöpuls och styrkegympa med Mamma Lena. Och igår på kvällen efter all träning tjockade jag upp mig med kladdkaka och godis framför filmen Sommaren med Göran. Det känns tråkigt för er läsare att ni missade mitt välskrivna och spännande inlägg men så kan det vara. Nu ska jag iallafall snart ut på ett härligt distanspass i ännu mera snöpuls. 

Och som grädde på moset vill inte min fina snöpulsbild fungera heller! Dumma datorer!

Ciao / Carin


Friday

Nu är skolveckan slut och det är dags för helg. Denna helg kommer bjuda på mucho träning då det är träningshelg hemma, riktigt härligt! Skoldagen idag har varit väldigt seg med två gigantiska hål, vilket har varit väldigt segt. Nästa gång vi har labbar ska jag ha tidiga labben, punkt slut! Dock var jag duktig på en av håltimmarna och städade hela mitt rum vilket innebär: damning, dammsugning, torkning av golv, toalettstädning, spegelputs och kastning av sopor. Så nu kan jag åka hem och komma tillbaka till ett rent rum!  Ikväll är det fredagskväll vilket innebär PÅ SPÅRET! Jag har redan börjat tagga.

Carin


Grattis Jonas

Skön fredag idag, börjar åtta med matte och sen svenska. Och nu hål. Perfekt timing eftersom jag precis hann göra lunch till, waaaaait for it, DAAAAAYS OF OUUR LIVES! Fantastiskt.

Igår körde jag en Kalla och skejtade upp för hela skidbacken på Kvarntorpshögen. Det var hårt. Riktigt hårt. Speciellt hårt kändes det när jag stog och hade en andningspaus i halva backen och kunde titta ner och se Malin och Klara vinka nedanför. Så långt hade jag åkt.

Idag fyller även Jonas år, GRATTIS:D Detta firas ikväll i Casa de Sundqvist.




Elin



Så här glad var Jonas när han fick veta att han fyller år!


Ang. Elevhems-skvaller

VI HAR FATTAT DET SVÅRA BESLUTET ATT STÄLLA IN ELEVHEMS-SKVALLRET PÅ OMBESTÄMD TID. DETTA BEROR PÅ AVSAKNAD AV TIPS FRÅN ER OLGY-ELEVER, OCH KOMMER ATT UPPHÄVAS DÅ NI GER OSS NÅGOT ATT SKRIVA OM.



LEV VÄL
CAJJSUNK


Onsdag 2

Nu har även jag hittat tillbaka till datorn, eller kanske snarare till bloggen. Jag har nämligen spenderat nästan hela kvällen framför datorn. Detta beror som bekant på att Carin befinner sig i Askersund.

Appropå Carin så fann jag ju som tidigare nämnt en iPod i tvättmaskinen. Denna tillföll självklart Elins hittefond. Genom denna fond sponsrar vi ägaren på så sätt att allt som hittas tillfaller denne. Alltså jag. Himla bra fond det där.

Det har varit en hård dag, uppstigning klockan kvart över sju för lite spinning vid åtta, sen direkt till badet för vattengympa och vidare därifrån till skolan. Sen fick jag komma hem, men bara för att direkt åka iväg på träning. Sist nämnda gick dåligt. Jag var seg och trött och ju mer vi sprang, desto mer omotiverad blev jag på att trampa knädjup snö. Så jag bröt och sprang hem när vi var längst bort.

Nu är det Morden i Midsomer, adjö.



Elin

Onsdag

Nu sitter jag på Loggatan 7a (hos Jonas) och har temuggen i högsta hugg samtidigt som jag tittar på Biggest Loser. Mycket spännande. Idag hade vi vattengympa på morgonen vilket var väldigt roligt och jobbigt! Jag trodde inte att det skulle vara så jobbigt som det var. Sen har jag även hunnit med att skriva religionsprov i skolan, om buddhismen. Så nu kan jag äntligen lämna asienreligionerna bakom mig. Just nu funderar jag på att springa iväg till Ica Jouren och handla lite mjölk och kanske något gott att smaska på. Ja så får det bli. Innan jag springer iväg vill jag passa på att tacka Elin nu som var en ängel och räddade min ipod från en tvättning i tvättmaskinen! Verkligen snällt av dig Elin, men så är du ju lite mer mogen än mig och tänker på sånt.

Lev väl/ Carin

Tisdag

Idag har jag städat mitt rum och organiserat mig precis som en riktigt tjej skulle gjort. Jag har lagt saker i lådor, satt upp en hylla med ljus och stenar på toaletten och fixat allmänt. Göddigt. Så här ser det nu ut.


Minus det lilla bordet framför fåtöljen

Låd-organisation



Elin


Måndag

Igår tränade jag och sen hängde jag. Vi bakade kärleksmums och sen tittade vi på film. Sen åt vi mat och semla sen åkte jag hit till Hallsberg.

Nu sitter jag hemma på håltimme och hänger runt lite. Det är ganska gött, men ändå lite segt. Ska försöka få med Carin in till Öret sen, men vi får se hur det går på den fronten. Förhoppningsvis bra.

Jag hoppas också på att min bikini från HM ska anlända så jag kan bada och vara snygg samtidigt imorn och på onsdag. Det skulle ju vara lite trist läge annars.

Hur som helst, nu är det Smallville på 6an. Livet är hårt.




Elin

Lördag

Nu sitter jag i soffan och förklarar för folket om hur det fungerar med PH, och hur en parsermoni fungerar. Det känns mycket bra att jag får vara smart, trots att jag går lättsam. Men å ena sidan så är jag ju världens smartaste samhälls elev.

Snart är det semla som gäller, och sen ska jag hitta något på tv att titta på. Wihoo


Elin

Lördag

Här sitter jag nu i köket där mor min bakar semlor (MUMS) och taxarna ligger på golvet. Det har varit en relativt ohändelserik dag, först tränade jag i klubbstugan. Snöpuls med Karro var det som stog på agendan. Och sedan var det dags för elitmöte med klubben, och vi förberedde oss på att sitta ett antal timmar.

Dessa möten har nämligen en tendens att dra ut på tiden något fruktansvärt. Idag var ett av de snabbare möten vi haft, det tog "bara" två timmar att tråckla oss igenom de 13 punkter vi skulle disskutera.

Sen åkte jag hem och gjorde fyra matte uppgifter, som jag klarade galant, och nu är jag här. Kul dag. Dock kommer Jonas om två och en halv timme så det blir kul. Han börjar nämligen skolan på måndag.



Elin

LÖrdaG

Idag är det Lördag för alla som inte visste. I eftermiddag väntas Patrullorientering made by Oskar och mig. Det kommer bli hur bra som helst. Vi har nu varit på Viberga och inhandlat lite nödproviant och priser. Vi lyckades handla lösgodis för 100 kr! Det är en bedrift! Men man kan ju aldrig få för mycket av godis. Hunden Essy har även varit olydig idag och smitit i Nyhemsskogen och varit borta en timma, ajabaja. Tillslut kom hon fram, jag tror hon låg och smaskade på något rådjur under tiden när vi letade efter henne.

Nej nu är det dags för lite food! På tal om mat (food på engelska), så har jag avancerat idag och kan äta fast föda i ytterst liten mängd. Jag får tugga maten på vänstersida med största försiktighet. När jag satt och åt lite förut flög frågan upp i mitt huvud om en del av munnen kan bli svagare än den andra? Liksom som när man bryter ett ben och sen får börja gå på det igen så är det ju svagare än det andra. Gäller samma sak i munnen och med tänderna? Hm, det ska jag klura på över måltiden.

/Cajjis

Friday

Här på Kapplandsvägen tittas det också på Lets dance blandat med lite Skavlan. Innan detta tittade vi på På Spåret. Dock sitter jag mest och klagar över min väldigt otrevliga tandvärk. Jag känner mig som en gammal tant som klagar över tandvärk men jag har verkligen smärta. Det känns som att jag är förlamad i hela underkäken och kinden och tandköttet är helt svullet, jag liknar nästan en hamster. Jag har även bara kunnat äta rinnande föda idag vilket innebär yoghurt och filmjölk. Allt detta på grund av en jäkla visdomstand som håller på att växa fram. Orättvist!

Jag instämmer med Elins uttalande om elevhemsskvaller. Vi får hoppas på lite smått och gott kommande vecka.

/ Carin

Fredag kväll

Nu tittar vi på Lets Dance här i soffan.



Vad gäller Elevhemsskvaller, ni får anstränga er. Vi kan ju faktiskt inte skvallra om saker som inte hänt, det skulle vara oetiskt.


Elin


Fredag

Hittills idag har jag hunnit casha in ett VG i matte C, samt fått höra att jag "har lätt för mig" (gällande matte alltså). Det senare är något jag faktiskt ställer mig mycket tveksam till, men vem är jag att argumentera?

Nu sitter jag på svenskan och undrar var vår lärare är. Sen ska jag hem och städa och packa. Jobbigt liv denna vecka, nej.


Elin


Dagens outfit (igår)

Ger er även gårdagens outfit också


Carin: kläder från Carins garderob (för mer info, kontakta ägaren)


Elin: kläder från Elins hög/fåtölj/stol/garderob



Torsdag

Vi börjar med att svara lite kommentarer här direkt i bloggen, något som det senaste inlägget verkar ha genererat i massor!

Klara och Ekanem: Träna <3 Elin, lite blandade övningar på golvet mycket bål och grejer.
Anonym: KOMMER PÅ TORSDAG KVÄLL, ALLTSÅ IDAG.

Nu sitter jag och hänger (läs: dör i väntan) eftersom vi inte har några lektioner idag heller. Eller jo, en tio i åtta som jag redan varit på eftersom klockan är kvart i tio nu. Sen har vi en igen vid halv ett. VÄÄÄÄRT. Fast jag får i alla fall kolla på Days of our lives. I löv much.





Elin, Elut


Onsdag

Idag är det återigen en jobbig dag. Jag tränade styrka imorse och nu är jag ledig fram tills klockan blir två då det är dags för skola i en och tjugo. Jobbigt att gå i trean, ja.

Nu är det top model 6 på tv, and i like it a looooot. Det är gött. Sen ska jag nog göra korsord och ta med mig Marre till affären för lite frukt. Som sagt var, en jobbig dag.



Elin


hihi

Idag skulle vi presentera en ny grej, men eftersom bajseric inte ville samarbeta så valde vi bort denna nyhet. Istället kan vi berätta om att vi idag eldade i köket. Detta resulterade i en hel del ledsena miner, men inte från oss. Det var främst andra som störde sig på det. Men när vi eldade kanel så luktade det gott.


Här eldade vi bajserics bajspapper

här med



Cajjsunk

Måndag

Idag gick jag upp klockan sju för att göra mig redo för skolan. Sen gick jag till skolan, och när klockan var typ halv nio var första lektionen klar. Detta innebär en stunds häng i cafeterian, för att sedan samtala med engelska läraren för att inse att vi inte har någon mer engelska. WIHOO! Detta innebär att jag inte har någon lektion förän 12.45 så nu sitter jag hemma i sängen och slökollar på Smallville.

Igår började dagen med x antal Scrubs avsnitt med Andreas vid frukost bordet, och sen var det dags för dagens träningspass som bestod av en löprunda med redan nämnd. Detta gick bra, trots att det efter ett tag visade sig att Andreas var ute på jogging tur medans jag var ute på världens slitpass. Jag låg på puls mellan 170 och 185, vilket är ganska högt för en löprunda i normalfart. Herregud säger jag bara.

Sen var det dags för tåget hem, och det började faktiskt bra. Tåget var i tid, och jag hade en plats som jag fått på min, hör och häpna, sista minuten biljett. Dock skulle det visa sig att lugnet var kortvarigt. Ungefär såpass kort att jag hann komma nästan hela vägen in på Degerfors station, där det föll sig så att en växel frusit fast. Detta innebar någon sorts lösning, och sen var vi 30 minuter sena. Wihoo. Not. Men jag överlevde.



Jonas var ledsen

Sen blev han jätte glad


Elin


Sunday

I helgen har jag varit i den kungliga hufudstaden. Vilket var mycket trevligt. Jag bodde på hotell med Jonas och hans familj, och att bo på hotell innebär hotellfrukost! Så galet gott, så nu är jag ordentligt uppäten till första skolveckan. Känns stabilt dock inte lika kul med två prov, en inlämning och en bokrecension första veckan men det är en annan femma. Iallafall när jag var i Stockholm var vi ute och knallade på stan och vem står jag bredvid på ett fik? Vems jacka nuddar min jacka? Jo Paradise Hotel-Stefan. Okej det är en b-skådis men ändå. Han såg dock inte lika biffig ut och var lite mer skäggig nu men ändå. Det levde jag på hela den dagen!

Nu är jag iallafall "hemkommen" till Hallsberg och sitter nu i mitt rum och väntar på att min älskade Elin ska dyka upp så vi kan leka. Kvällens första lek heter gå till Ica och handla mat. Kvällens andra lek får Elin komma på! Förresten det var Tour de Ski idag också, Hellner kom fyra. De var duktigt, och dessutom var det bra att inte Northug vann.

Lev väl / Carin

Lördag

Igår hade jag otur (läs: var sjukt klantig) och missade mitt tåg. Så jag fick vänta i två timmar till på nästa tåg, som dessutom var sent med 40 minuter. Det var mindre kul. Men jag kom i alla fall fram efter ett tag.

Idag så tränade vi lite. Här hade jag också otur (läs: var nästan sjukt klantig) och fick bara med mig de orienteringsskor som jag inte slängt i våras när jag köpte nya för att sulorna släppt. Dessa var med andra ord helt intorkade eftersom jag inte använt dem. Detta resulterade i att jag fick springa i Jonas 41 skor, trots att jag har 37. Det blev kallt om tårna, men det gör inget.

Nu sitter jag i soffan och tittar på Scrubs med Malin. Det är trevligt. Adjö



Elin

Fredag

Nu sitter jag i Hallsberg, och förbereder mig för avfärd mot Karlstad. Igårkväll var det bara jag, Martin, Rune och Anna här så det var ganska tomt. Men trevligt fick vi det ändå. Jag och Marre kollade på Scrubs, sen tittade jag på film och sov.

Och idag var det alltså dags för skola. Herregud va det var tungt att gå upp imorse, men jag var ju tvungen. Så jag traskade iväg i apkyla för en matte D lektion. Jag fattade först nada, men sen kom jag på hur man gjorde. Det var skönt.

Sen kirrade jag MVG i religion, asgött. Och nu sitter jag hemma som sagt var och snart ska jag åka till Joppe. Trevligt.




Elin

Torsdag

Hej och hå nu är även jag hemma från Norrland. Dock bara hemma på en liten kortvisit för imorgon åker jag till Stockholm med Jonas och tillbringar helgen där. Trevligt trevligt! Jag är inte lika duktig som Elin och går i skolan imorgon, utan jag börjar på måndag istället. Skönare så, dessutom hade vi ju inga lektioner imorgon så det känns ju faktiskt lite onödigt.

Blir inget långt blogginlägg idag då jag är gudomligt trött, nästan lika trött som Essy.


Onsdag

Idag är vi hemma i Tullinge, eftersom vi under gårdagen åkte bil från Bruksvallarna. Det var lite segt men nu är vi glada och lyckliga igen.

Idag var vi i stan med Karro, mycket trevligt. Det som inhandlades var ett nytt puder, en kofta och ett långt svart linne. Lite julklappar till mig själv så här i efterhand. Dock var det sjukt kallt ute, och man frös minsann lite grann.

Såhär såg Karro och Jonas ut när vi var på väg hem, detta var bilden som gjorde att vi missade 42 tåget och istället fick ta 57. Ajabaja.

Imorn bär det återigen av till Hallsberg, dock misstänker jag att jag kommer vara helt själv eftersom det är många som verkar vara lediga. Tråkigt.


Elin


Östersund

I morse tror jag bestämt att vi snoozade i 60 minuter eftersom att min sängkamrat Jonas var för slö att gå upp. När vi väl kommit upp visade termometern utanför huset minus 24 grader, men det bangade vi inte på utan packade skidväskan och hoppade ut i bilen för att åka till Bydalen och åka slalom. Det var ganska köttigt och kallt att åka skidor idag, speciellt i liften då man började nå toppen och kylan stack som nålar i ansiktet. Jag liksom Elin grät en sväng ute i kylan för att det var så kallt. Men vi höll ut i ett par timmar innan vi åt vår matsäck och begav oss hemåt.

Väl hemma slocknade vi i sängen innan det var dags att laga tacos till middag. Trettondagsafton måste ju firas lite festligt. På kvällen har vi varit en sväng hos Jonas gamla barndomskompis och hälsat på. Nu är det dags att packa alla väskor för imorgon åker vi hem. Det känns lite tråkigt, men eftersom att Lena ska flytta hit så får vi återkomma hit oftare. Trots den bitande kylan gillar jag Jämtland.

Nej dags att springa ner och dricka lite te. Jonas hälsar.

Carin

Måndag, Bruksvallarna

Idag har vi varit ute och åkt skidor. Först åkte vi till Ramundberget och därifrån vidare till Klinken. Sen var det dags för hemfärd. Allt gick mycket bra tills vi kom ungefär en och en halv kilometer hemifrån och jag började frysa något evinnerligt om händerna. Så pass att känseln släppte och jag började gråta som ett litet barn.

Hemma fick jag pressa i mig banan, saft och Ballerina kex- allt iklädd världens största varma vantar. Sen fick jag basta, och trots att det var ca 70 grader där inne frös jag. Sen bastade jag tills jag somnade och sen var det bra. Dock var det mycket synd om mig hela eftermiddagen.

Men trots detta hann vi åka nästan 30 km på 3 timmar. Är rätt nöjd med detta faktiskt. Nu är det fika och skidor på tv.



Så här kände jag mig idag



Elin


Östersund dag 1

Nu har jag avklarat dag ett här uppe i norr. Igår åkte vi bil hela dagen hit. Det var ganska mysigt men huu vad mycket skog det var på resan upp. Det var helt öde hela vägen upp hit till Östersund genom Härjedalen och Jämtland. Skog, skog och mera skog. Inga hus alls nästan. Jag kom på då när jag satt i bilen att jag aldrig ska bo i Sveg för det låg verkligen öde. Vi kom till Östersund strax innan nio igår kväll och hann med niofärjan över till Norderön. Sjukt mysig ö. Och jag får väl ta tillbaka allt ont jag sagt om att bo så här långt norr upp, det är verkligen fint här.

Idag har vi varit och kollat på ett hus som Jonas mamma (Lena) ska flytta in i. Så vi har varit runt lite överallt här i små byar. Himla mysigt. Idag har det dessutom bara varit minus fyra grader, vilket innebär typ tropisk värme eftersom att det var minus 24 grader igår. Jag tyckte dock ändå att det var lite kallt ute då Jonas lurat på mig Converseskor istället för kängor. Idag har även jag och Jonas varit ute och sprungit en runda här på ön, hurtigt och mysigt. Jag har fått se hans gamla dagis, fjäll och Norderö kyrka. Imorgon väntar nog ett stadsbesök i Östersund.

Carin


Söndag, Bruksvallarna

Nu har jag skidat och sovit, något som kändes mycket välbehövligt trots tio timmars sömn i natt. Men är man trött så är man.

Vi ska snart ner och handla, jag ska bara blogga klart först och byta till kläder.



Elin


Lördag, Bruksvallarna

Nu sitter jag återigen i soffan i Bruksvallarna. Igår var vi på 80-års kalas i Sundsvall, då morfar fyllde år. Idag har vi besökt någon som fyllde 50, farfars syster och hennes man och slutligen har vi haft köldtävling. Det sistnämnda gick ut på att vi när vi åkte från Funäsdalen på vägen hem gissade på hur kallt det skulle vara på det kallaste stället mellan Funäs och Bruks. Jag gissade -27, mamma -28 och pappa -29. Jag var närmast seger då platsen vi bestämt endast var nere på -26.

Sen har vi hängt med Jonas, bastat, ätit middag och tittat på högskoleutbildningar till mig. Det har varit trevligt. Nu så kommer lite fina bilder som jag har tatt. ADJÖ





Elin


Östersundis

Hej och hå då har jag klarat av första dagen på det nya året. Dagen har dock varit väldigt slapp men mysig, en så kallad återhämtningsdag. Imorgon bär det av norr ut i landet. Jag ska nämligen åka med Jonas och Lena (Jonas mamma) upp till Östersund och Norderön där Jonas kommer ifrån. Jag har aldrig varit så långt norrut så jag är himla taggad. Det kommer bli hur mysigt och roligt som helst dessa dagar. Jag ska få åka skidor, spana in Östersund och åka bil på isväg. Så imorgon är jag till och med mer norrut än vad Elin är, det ni! Inte varje dag det inte. Elin, vi kanske kan vinka till varandra då? Om vi letar oss upp på bergen där uppe? Nej nu ska jag hoppa ned i sängen och tänka över min packning så jag har med mig allt.

Norrland here I come!

/Carin



2010

Ja, nytt år! Tvålaxtio, full fart. Gårdagens middag var mycket trevlig, kunde nog inte varit bättre. Nu ska jag bara komma på ett bra nyårslöfte sen är dagen fulländad. Och vad kan starta 2010 bättre än Tour de Ski på tv? Nej precis ingenting!

Carin

RSS 2.0