Måndag

Jag kan bara säga att jag tror att jag ägt både Malin och pappa på ett matematiskt problem (gött) och att imorn lovar jag bilder från helgen. Det blir nice



Elin

helg

Hej och hå nu börjar helgen lida mot sitt slut. Helgen har vari fullpackad med allt från grillkväll till sammandrabbning. Allt har varit hur kul som helst så nu sitter jag här nöjd och glad. Idag ska jag fullända helgen med att åka in till Örebro och äta middag med mamma, pappa och eric, där ska vi fira morsdag (GRATTIS MAMMA) och min födelsedag i efterskott :)

Imorgon är det skola igen, men nu är det bara en och en halv vecka kvar, gaah, sen tar jag studenten. Det känns lite overkligt nu. Det kommer bli galet!




Fredag

Idag har jag varit i skolan en kortis, vi gör ju inte så mycket såhär mot slutet. Jag har solat lite så nu känner jag mig faktiskt riktigt brun. Sedan har jag mest hängt lite, och nu ska vi snart in till Örebro. Det är med andra ord en riktigt bra dag måste jag säga.

Här kommer lite bilder bara för att jag har varit så dålig på att blogga på sista tiden




Johannas nya high score (bilden är riktad till Jossan)






Elin


Torsdag

Har inte varit den mest aktiva bloggerskan denna vecka, men detta har berott på en himla massa skolarbete och en himla låg nivå ork. Snart ska jag sova igen, och förbereda mig för morgondagen som kommer vara fullspäckad.

Först blir det skola hela dagen, sen ska vi in till Örebro och kolla lite och sen är det dags för grillkväll med tjejerna. Känns verkligen som om studenten är nära nu, iiiiiiih!!!

Nu ska jag sussa
Elin

GRATTIS CAJJAN

GRATTIS CARIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


trött

Helt döda och förfrusna efter knappt fyra timmars kontrollutsättning i skogen idag. Dö kallt och dö blött! Nu hoppas vi på att några deltar på träningen imorgon så vårt jobb inte känns helt onödigt.
 
Nu ska vi försöka återuppstå med lite pizza i magen!

ciao!

Hoho

Nu är helgen snart slut och jag sitter för ovalighetens skull hemma i Finspång på en söndagskväll. Idag har jag och mamma varit inne i stan och shoppat lite. Jag hittade smycken till balen, skor till balen och en fin klänning. Nu ska jag försöka dyka ner i fysikboken och göra en insats.

Jag har även börjat räkna ner på riktigt tills min födelsedag på torsdag, weeeei!

Carin

Rapport från Hjörring

Hej hopp från Hjörring i Denmark.

Här är solen varm och stark, och jag är rosa. Fin färg den där rosa. Samma som jag kommer ha hela sommaren. Jag har lyckats dra på mig en förklyning, så jag springer inte alls från och med idag. Jag åkte alltså till danmark för att springa i 20 minuter med ont i benet. Värt.

Det går i alla fall bra för alla andra, Jonas har vunnit och kommit tvåa och Emeli tvåa och trea. Najs bajs. Det är för att jag har lärt dem.

Nu ska jag återgå till det som disskuteras här i rummet. Adjö


Elin

Lördag

Hej hej hallå! Nu är det lördag och jag tillbringar helgen med Jonas hemma i Fimpen. Idag har jag hunnit tvätta två bilar för hand och lämnat in mitt livs första stryktips, dessutom har jag hunnit få lite fräknar på näsan också. Nu sitter jag och häckar framför tvn och champions leauge finalen. Vad gör man inte för sin pojkvän?

Tjingeling!

Torsdag

Imorn ska jag iväg till Danmark, så denna helg hamnar bloggen helt i Carins våld. Hihi

Nu ska jag ut och taxa taxarna, mycket spännande.



Elin


Mer fisk

Vill även passa på att bjuda på dagens övriga fångst förutom mina finfina gäddor.


Storfiskarn

Nu är jag ingen nybörjare längre, idag har jag lyckats få upp två gäddor! Detta innebär att jag inte längre går runt i mitt liv och är fisklös utan nu kan jag skriva in två fiskar på antalet uppdragna fiskar i mitt liv. Den ni!


Onsdag

Har varit ute och fikat lite med Anna, Lina, Kajsa och Therese i ekoparken idag, himla trevligt. Orkar inte anstränga mig mer än så här, för jag ska sova nu.



Elin

Tisdag

Tänkte att jag skulle ta en bild på regnet utanför men det blev inte så bra, man ser inte alls hur mycket det är. Men mycket är det. Sjukt konstigt för det var solklart för en timma sen, och sedan drog molnen fram och det började asregna.

Idag har jag gjort himla massa bra saker. Började dagen med att vara i skogen och leda runt byggare. Sen gick jag och åt lunch och efter detta följde jag med Klara in till stan för att byta jeans. Efter det var det dags för teori, och sedan la jag och Carin en träning. Sen lagade jag mat, och allra sist hamnade jag här. Spännande.

Här är en dålig bild på taket utanför.




Elin

hoho

Oh tack Elin! Du är verkligen en ängel. Dock är hämden ljuv! Mohahahaha.

Måndag, Justin Bieber

Hörde att Carin lyssnar på Justin Bieber, så för att sona för mitt ormbrott ger jag henne denna.


sunday utan sun ?

Back i Hallsberg efter en som sagt hårt Värmlandshelg. Värmland är helt enkelt ingenting för mig, jag lyckas varken i skogen eller på gatorna. Nu har jag deppat klart över helgens lopp med lite pizza och just nu Wallander på tv, inte helt fel. Som grädde på moset är jag ledig imorgon också, yes!

Och Elin borde straffas riktigt hårt! Du (elin) får inte lägga upp ormbilder här på bloggen jag har ormfobi och är dö rädd för ormar, så nu blundar jag varje gång jag trycker upp bloggen. Uaach, äckliga, läskiga, hemska djur!


<carin

Lördag

Sitter nu i soffan efter en hård dag strax norr om Arvika. Det var grymma berg, och sjuka mossar. Nästan. Jobbigt tyckte jag att det var i alla fall. Men det var ganska kul, om man ser bortom den mängd med regn som föll.

Igår var vi hur som helst ute på en liten promenad, och jag fann en kopparorm som vi trackade lite. Tills den blev less och slingrade iväg. Den såg ut så här




Andreas tog även en söt bild  på mig och Jonas.



Nu ska jag återgå till tvn, hihi


Elin

 


Fredag

Nu sitter jag i sängen hos Jonas och chillar. Igår var det som sagt var sprint SM och för mig gick det faktiskt bra. Jag tog mig vidare till finalen och det var över förväntan. Är riktigt nöjd med båda loppen, så det var kul. Firade gårdagen med att sova tidigt och gå upp tidigt idag.

Funderar på att gå ut lite i trädgården för att fota lite med kameran, men jag får se hur det blir med det. Kanske, kanske inte.



Nu ska jag återgå till att kolla på Bella & Tyra show med Kissie. Himla kul tjejer det där
Elin

buu

Idag gick sprintsm av stapeln och tiden 11.13 betydde ingenting speciellt för mig. Jag var dålig och klantig så det blev ingen final för min del. Jag tröstade mig med att åka till IKEA med mamma och pappa för att få en tröstprestent. Det blev ett nytt fint påslakan så nu är jag lite gladare iallafall. Finalen följde jag på väg hem i bilen på internet, grymt kämpat av Love, Oskar, Johan och framförallt Eric i H18 klassen! Dessutom var Lilian och Marion bäst och vann sina klasser! Tjoho, grattis allihopa! :)

Nej nu ska jag titta på halv åtta med mamma i soffan. Lev väl!

Carin


onsdag

Hallå hallå. Nu har Elin lämnat mig för Karlstad och jag har precis städat hela min garderob, tjoho! Imorgon är det sprintsm och jag är grymt taggad, ni bör hålla koll på starttiden 11.13. Det är nämligen så att jag, Elin, Klara och Anton startar samtidigt, det måste ju betyda någonting.



Carin


GRATTIS MAMMA

Eftersom Malin vill ha något att läsa så gör jag detta inlägg bara till henne.
Hej syster!

Och lite till mamma också efterosom hon fyller år idag. GRATTIS MAMMA!



Eftersom jag inte tycks ha någon bild på mamma där hon är själv (förutom en där hon verkar vara inbegripen i en vild diskussion) så får detta duga



Elin


Måndag

Nu sitter jag i sängen och tittar på top model, det är väldigt spännande. Men nu är det tyvärr reklam så jag är lite ledsen i ögat. Men det gör inte så mycket.

Idag har jag varit i skolan och sedan tränat med Anna på gymmet. Det gick bra och jag körde grillkorven tills jag dog lite. Sen bytte jag till andra övningar. Men de var också jobbiga. Jag misstänker eventuell träningsvärk imorn. Men det är väl bara att bita ihop.

Jag firar top model med att bjussa på en bild som jag tog på Jonas när vi var ute på Photoshoot (läs: gick hem från Tullingeberg).



Elin

Söndag

Har hört att det är dåligt med inlägg här på bloggen, och att de som kommer upp blir särskrivna och tråkiga. Därför lägger jag bara upp den här filmen idag.




Elin

Fredag

Igår dog sunken. Eller det var igår jag fann sunkens lik. Det var tråkigt, för det var ju en jäkla super fisk det där. Ett och ett halvt år hann hon bli.

Men innan jag fann henne död så åt vi middag med Annika. Vi var mycket duktiga och gjorde kyckling med bulgur, sallad och lite yoghurtröror. Till efterätt serverades fruktsallad. Gott blev det, tyckte jag i alla fall.

Så här såg maten ut.



Detta får räcka för nu.


Elin

Sunken 2008-2010




VILA I FRID SUNKEN!





Onsdag

Sitter nu i sängen efter en hård dag i livet. Jag började tidigt med morgonträning. Sen bar det av till skolan där det var dags att casha in ett mvg på naturkunskapsprovet. GÖÖÖÖTT. Jag är så jävla bra vettu. Han säger till ochc med att jag kan ha chans på mvg i slutet. HAHA, sug på den.

Efter skolan har jag mest gjort inget, solade lite med Carin eftersom vi bygger bränna till studenten. Hihi

Orkar bara ladda upp en bild från gårdagens prommis med Marre, men den ser ut så här




Elin

Tisdag

Så här flitig som jag känner mig just nu har jag inte känt mig på väldigt länge. Jag har nämligen varit himla duktig när det gäller pluggande dessa två dagar. Det kan möjligen vara så att det har att göra med att jag är sjuk men iallafall. Idag hade jag mitt svenska nationellatal, vilket kändes mycket bra. Så nu kan jag lämna det bakom mig. Idag har jag även hunnit skriva klart min religionsessä som ska in på Torsdag. Och nu sitter jag med hallonsorbet i ena handen och funderar starkt på att börja skriva mitt svenska pm också. Det vore himla skönt. Japp så får det bli.

Vill bara passa på att säga att Konsum är sämst nu för tiden då de varken säljer min favoritchoklad eller favoritglass!

Carin

Tisdag, lugn

Såg att vi fått en kommentar. Linn: Jag handlar nog mest på H&M tror jag. Men jag vet inte hur det verkligen är.

Jag är lite lugnare nu än förut. Främst för att jag fått titta på två avsnitt av gossip girl, men också lite för att jag fått en kaviarmacka och får lyssna på Youth group. Trevligt har jag det i alla fall.

Vet inte riktigt vad jag ska göra senare, men det visar sig. Har Carin inget att plugga så blir det nog till att göra lite rapport. Men det beror som sagt var på.

Jag firar mitt lugn med att bjussa på en fräsig Top Model bild på mig och min fina frissa.




Elin

Tisdag, mindre glad

Nu är jag lite smått irriterad. Dagen började ganska bra med intervaller, men när jag sedan kom hem för att duscha så fann jag att dusch golvet var täckt av ett metertjockt täcke av någons svarta äckliga hår. Jag blev väldigt irriterad, efter som det inte är första gången denna någon lämnar efter sig så mycket hår att man tror att han tänkt göra en peruk av det. Jag börjar misstänka att någon lider av så kraftigt håravfall att han kommer vara flintis inom en vecka. Det verkar i alla fall som det om man slår en blick i duschen.

Att jag dessutom vet vem denna någon är, och att denna någon inte hör hemma i vår dusch gör inte det hela bättre. Jag kan bara buga och bocka och säga tack Tisaren. Tack för att jag får rengöra duschen efter er inneboende. Jätte snällt verkligen. Absolut min bästa syssla.

Snart ska jag till skolan, jag hoppas att jag samlat mig tills dess.


Elin

Dagens tips

Dagens tips: Hetsa inte upp dig och bli glad om det är ett okänt nummer som ringer. Det är förmodligen inte stället där du sökt sommarjobb, utan istället ett marknadsundersökningsföretag som lägger på när du svarar då de fått tag på någon annan istället.



Elin

Måndag

I helgen har det varit tomt här i bloggen med detta beror på att familjen Cajjsunk befunnit sig på 10 mila. För Carins del innebar det att provlöpa, sälja fika och sitta i skogen i fyra timmar under natten och för min del innebar det att spirnga bort ett bra lopp för laget. Men jag är inte bitter (jo det är jag).

Men det var trevligt ändå, Finspång är ju ett trevligt ställe och familjen Rosander en himla trevlig familj. Detta firar jag med lite bilder.




Elin


Jonas var glad


Carin var också rätt nöjd, men inte Eric


Sen blev det spännande


Så här snabbt gick starten



RSS 2.0