What?

Jag känner just nu bara What?! Vad har jag gjort denna hemliga person som inte får nämnas vid namn? Inget? Nej.

Nu är jag så irriterad att jag ska gå och sova naken.
Elin

Carin

CArin har alltid gjort hak-kors åt fel håll. hehehe

sjuk och the sims

idag var det min tur att må mindre bra och vara hemma från skolan. alltid lika kul med migrän dessutom tror jag att jag börjar få ögoninflammation, yes! innan elin sprang till skolan imorse kom hon in till mig och gav mig the sims complete collection, så nu är det installerat. fan vad kul det är med the sims, det är verkligen underskattat. så nu har dagen gått ganska fort när jag har suttit här insnärjd i mitt duntäcke, glasögonen på och ullsockar i sängen framför the sims. som tur var slutade elin tidigt idag, så hon kom hem och gjorde mig sällskap och tog över spelandet medan jag tog mig en tupplur från det hårda spelandet.

snart är det lunchdags, och idag är elin en pärla och fixar lunchen. det blir chips till lunch, wei! jag tror att vi startar det där med förbränning och kaloriblogg något annat århundrade, det kanske inte är vår grej trots allt. nej nu kallar tvn, lunchen, marre_sand och elin på mig, time to go! 


mjau / cccaaaj

Fussball

Idag har jag inte varit på topp. Ont i huvudet och allmänt inte glad, så jag undvek skolan och låg hemma i min säng och sörjde diverse saker. Men det har gått över nu, nästan.
Vi har spelat fotboll med/mot killarna. Jävligt roligt faktiskt, för när man gör det får man vara våldsam och gå in för det utan att någon tycker att man är för seriös. Skulle jag få rösta skulle vi ha sån träning någon gång ibland också. Och det gör inget att jag inte kan hantera en boll, jag fick skada folk lite ändå. Jag måste ju leva upp till min nya titel som hård polis.
Middagen, som för övrigt är den enda riktiga mat som jag ätit av någon oförklarlig anledning, förtärdes med Carin och Martin. Det blev gårdagens tacopaj för cajjsunk och tacoköttfärs och makaroner för marre_sand. Det var trevligt, tyckte jag.
Nu sitter jag och fryser lite, för jag borde duscha men orkar inte. Mitt hår är fett och jag luktar förmodligen svett. Mmm, mysigt. Not.
Som en sista bonus kan jag meddela att Och äntligen verkar ha anpassat sig till akvariemiljön på mitt rum, han är numera mörkgrå och närmar sig sakta men säkert den svarta färg som han ska ha. Han är alltså inte längre grå/genomskinlig.

Elin

Kaloriblogg.

Vi funderar på att omstrukturera oss till en kaloriblogg. Vi förbränner mycket...

omg lol

Här sitter vi och ska snart gå ner till ica och handla grejer till vår tacopaj. Gott.
Vi har sprungit mer sm idag, Carin var duktig och sprang hela 9 km sista h20 sträckan. Duktigt på det.
Själv sprang jag den lite mer mesiga andra sträckan i d20.

Elin, Carin +Guldjoppe

Eh.

Jaha, mer SM idag. Final. Jag är trött, men dock nöjd trots lite bommar. Jag slog folk som är bra, muahahaha. Undra om det är så här det känns när man är vinna-allt-bra? I såna fall ska jag göra det.
Har sovit tre timmar, ätit mat som jag och pappa egenhändigt lagat ihop, torkat tax-kräk, prata med mor min som är i Toscana och mottagit ett sms där det stog "kolla sexan, porr på tv". Ska bli tänker jag och vandrar iväg.

ADJÖ!
Elin

OCH...

.. vi såg väääääärldens största geting idag.

SM

Precis som rubriken så fiffigt säger, så är det SM den här helgen. Medel, och idag var det kval. Jag som fått något knäpp i huvudet gick överraskande bra precis som förra helgen. Carin däremot fick inte till det, men det gör inget för hon får bo i hus med POOL idag. Det tycker jag är ballt. Och extra bra känns det att jag slog mitt hemliga mål, möffmöffmöff.
Har snackat lite skit med kloka syster Malin om diverse saker. Bra trevligt minsann, speciellt som jag var fet och fick varm choklad med grädde på hohoho.
Nu sitter jag och lyssnar på Lars, en annan klok man.

Elin
PS. Guldjoppe vann idag igen, jag är så HIMLA stolt! :D


tax

Nej jag är inte lika arg längre. Lite mer lugn. Dock inte helt nöjd med det svar jag ringt för hela kvällen, "hon har varit bättre än dig då ni mötts." Jasså, på två-fyra tävlingar? Haha, jag är taggad till imorn i alla fall. Kiss på det.
 Elin


vuxenpoäng

hoppas elin är lite gladare nu. hon plockar många vuxenpoäng genom sin debut i kaffevärlden.
hon drar ifrån i vuxenpoängsligan, och eftersom att hon också har börjat övningsköra nu så
har jag inte mycket att sätta emot, måste komma på något nu så jag kan skrapa ihop lite poäng.
någon som har en bra idé på vuxenpoäng?  /
cajj

Arg

Nu är jag arg som en gnu på allt, och lite ledsen på det.
Jag ska dränka mina sorger i topmodel och kaffe, för jag är mogen.

Elin

musik

ta chansen och köp våran förstklassiga debutskiva som kommer att släppas i vår. där hittar du låtar som, han ligger först i matteboken, fisken är död och andra nyskrivna pärlor. vi erbjuder även riktigt fint extramaterial. boka boka boka!
 / el o ca

Tullinge

Här sitter jag hemma i mitt vackra hus med mina vackra möbler hos min vackra familj i vackra Tullinge.
Jag är redan trött som en apa, men vill inte sova då jag måste kolla på Top Model som jag spelade in för att kunna äta samtidigt. Spännande.
Hade en jävla röta med tåget då jag lyckades hoppa på ett som gick en minut efter att jag kommit till Södertälje. Kom en hem halvtimme tidigare. Då väntade mat och två glada taxar. Kanonkul.
Sen har jag pratat med Jonas som ska till Karlstads motsvarighet till Ben-knäckar Mark. Lycka till önskar vi här på bloggredaktionens hufvudkontoooooor.

Imorn ska jag in och shoppa nya kläder på stureplan och östermalm, man är ju lite finare och lite bättre. Stekarfingret. Sedan har jag även möte med en massa hiiiiiiimla important people, jag är ju såååååå busy! OMG LOL!
Fast först ska jag ta mina två sprutor, det kan behövas i nuläget eller? Mahahaha

ELIN OCH TAXAR OCH HUS=FF!

inbyggd kamera

nu har vi haft lite möte om diverse saker. känns bra att preliminär spika ett datum, nu är vi på g. emo <3 hård polis.
vi har även hängt hos angie idag, hon har ny dator med inbyggd kamera, sug på den ni! så här får ni denna provbild.

Earbridge

Dagen har bestått av att skicka ut små oskyldiga tvåor ut i skogen för att leta rätt på kontroller för att få poäng. De var så duktiga så. Kallt som i en rumpa var det också.
Sedan åkte vi till öretsstad och shoppade loss som bara gaaaaaaalna. WOW.
ICA ICA ICA!

Fiskar

Jag är så trött att jag nästan faller ihop i akvariumet, men icke icke. De små stackars fiskarna skulle bli så ledsna då, det skulle bli så trångt.
Imorron ska jag och min fru Carin (ja, vi har äntligen gift oss nu!:D) ta tåget in till den vackra staden Örebro, som är döpt efter den gången när kungen tappade en ett öring på en bro. Möffmöffmöff. Innan dess ska vi dock ta hand om alla icke orienterande barn på skolan. Jobbigt läge när byggarna säkert kommer ta med sig kontrollerna in i målet i år igen. Och jag får inte sluta 10 som vanligt utan säkert vid 15. Ve och fasa.
Nu ska jag gå och undersöka om jag har fått två hemliga finnar på axeln eller om jag bara är hypkondriker. Det lutar strakt åt det senare, även om två finnar kanske inte räknas som sjukdom.

Auf Wiedershen
Elin med fiskar

dagens nya

vi söker en pump och har gått och blivit fridrottare plus att satsumas nu står högst upp på handlingslistan.

Trennebenne

Här sitter vi nu och försöker fundera ut vad vi ska göra med våra liv. Alkis verkar vara den enda rätta utvägen.
Träningen idag består av att sätta ut kontroller tills den roliga hemliga dagen imorn. Vi ska cykla dit på min nyservade cykel och marre_sands not so nyservade.

Sen hoppas jag på att jag får smaka på mamma Lenas nybakade bullar.

pUsSiShhH.

:)

Som en sista grej. Möff möff möff

http://january.blogg.se/2008/september/sunday-3.html

veckans babe

det bör även nämnas att veckans babe blir martin marre sand, med motiveringen att han är så gullesnuttig och
alltid våran bästa tjejkompis. plus att han är så häftig att han snart ska tatuera in en playboykanin i ljumsken. puss på den.

SM FEEST!

I helgen var det alltså SM.
Helgen inleddes med resa till Gnesta där jag väntade på Ok Tyr, eftersom det inte var någon hemma i mitt egna hus och jag inte vågar sova själv då. Så väl framme i Gnesta checkade jag in på ett café eftersom biblioteket var stängt och tyrarna inte skulle komma på en och en halv timme. Där fick jag höra diverse fredags skvaller om diverse Gnesta-fyllon. Spännande spännande. Och jag vill även påpeka att mogen som jag är så drack jag kaffe, med ytterst lite grädde. Jag är stolt över mig själv, jag är på uppgång.
Sedan efter tio min gick jag till pressbyrån eftersom de skulle stänga där också. Sen efter en timme kom Tyr och allt var bra. Jag fick mitt eftersaknade hångel och en puss sen var det avfärd mot ishallen där vi bodde.
Kvalet gick bra(!), så jag var mycket mycket nöjd och som Carin sa gick jag vidare. Dock gick det lite sämre idag, jag var nämligen helt sist. Plats 30. Hahaha, utan att ens missa särskilt mycket. Men, å ena sidan var det ju ingen som förväntade sig en vinst av mig heller så jag är nöjd. Jag höll dock på att dö när jag vandrade runt på TC efteråt. Trött trött trött.

Nu sitter jag i Hallsberg efter äventyr med Rebecca och Martin (inte samtidigt dock) och nu har jag blivit lämnad ensam i min lägenhet med mitt halvfulla paket Maryland. Gotte.

Snusse
Elin


smkval

idag var det långSM kval. jag var riktigt usel och ska typ aldrig mer springa. och det bästa var att sunken var hur bra som helst och sprang som en gud, så nu är bruden i final. nu jävlar ska jag hålla tummarna. kör hårt elin! / caj

Mer morgon.

Jag har inget mer att tillägga till Carins vackra inlägg, än att vem än som bestämde sig för att duscha i igår när jag somnat borde skjutas. Jag blev arg, mycket arg...

Elin

morgon

god morgon. jag har återigen gått i sömnen och drömt om elin. nu ska jag snart gå och äta bufféfrukost med elin i sjuttiotals-köket, tror att det kan bli en såndär naken buffé idag, det är ju trots allt fredag. imorgon är det lång-SM och det enda som jag tänker på är: SM GULD OCH TRILLINGAR!  och på tal om sm-guld och trillingar har jag blivit erbjuden halva jonas, dock hans ben men ändå, den ni!
smygfoto med skogshuggardavve på ett hörn(smygbild med halva skogshuggardavve)

Sovande läge.

Här sitter jag och är övermodig. Jag har knappt pluggat till företagsekonomin imorn, och ändå inbillar jag mig att jag kan det? Hahaha, nej du.
Istället för att plugga väntar jag på att Carin ska komma in till mig, för jag är naken.


BK TOTO

eftermiddagen har tillbringats med en lång promenad och shoppingrunda i den stora metropolen. det blev en riktig fyndeftermiddag då allt från fotbollsskor till decilitermått fick plats i shoppingkassen. på tal om fotbollsskor, skulle ju egentligen BK TOTO ha träning idag men icke sa nicke. vårt stabila och starka sjumannalag, krymte snabbt ner till tre starka
individer så det blev ingen fotboll idag heller. ajaj vi ligger efter i träningsschemat, får straffträna fotboll i vinter
så vi är i finfin form till vårpremiären.

idag har även en ny måltid blivit döpts i det sexiga sjuttiotalsköket, den döptes till korv med bröd i röda havet. en mycket fin maträtt med smaker från alla olika kulturer. förövrigt så var det OLGY-foto idag, tror det gick bra även fast vi varken öste på med smink, lockade håret, sprayade ner oss med parfym eller hade de vackaste och modernaste kläderna på oss, men som sagt det är ju insidan som räknas. nej nu är det  dags för kiwi, jag vill se kiwihåret växa! adjö / c & e


gömställe

nu har full kontroll bruden på ettan monterat ner sin sängram, så nu kommer vi aldrig mer att kunna gömma
oss där och spionera. den tjejens privatliv blir aldrig privat nog, och vi hittar ett nytt gömställe var så säker. vi vakar över dig.
/cr

Torsten

Wohoo, Marvita åkte ur från top model. Helt rätt nästan, dock ligger Whintey och Fatima högt på åka-ut-snart-listan. Hetast och coolast är Claire. Hon är mamma, vi tycker om mammor. I alla fall våra.
Dagens träning gick i Finspång, Carins hemstad. Mycket fint var det där. Jag var biff och tillsammans med tränar-Maria var jag den enda på 6 km. Stolt som en tupp, som Jonas så vackert uttryckte sig. Det jag är om möjligt ännu stoltare över är att ha klarat hela banan utan att missa mer än bara lite.
Nu planerar vi om hur vi ska kunna kuppa lite på morgondagens Olgy-kort. Slipper dock alla fula klubbtröjor, vi känner oss så töntiga i dem. Eftersom alla inte kan ha fina Uddevalla tröjor:( Vi vill också vara häftiga percis som Bejjan.
Och för att fortsätta på spåret Bejjan, är det så synd om henne nu att hon förtjänar ett speciellt omnämnande. Hon har fått unrinvägsinfektion. Igen. Efter en helg. Dumma Baborska på vårdcentralen, säger jag. Aj aj aj.

Nu ska jag sova, och drömma om alla älgar som fanns i dagens mat också. Eftersom vi åt gårdagens mat idag igen.. hmm..

ELIN

palla ute

lagom halvfrusna av den kylande höstluften har vi nu kommit in efter en mycket hård fruktpallning. för att snabbt kunna fly från tomtägare och poliser hade vi med oss våra kickers: hurricane, street surfer och city runner. nu kan vi göra en god äppelpaj.


älgfärs i våra hjärtan

nu har älgjakten dragit igång och med det har vår frys fyllts av egenmald älgfärs. idag vid matlagningen insåg vi att det finns väldigt många små älgar i en älgfärs, alla små nermalda bitar är liksom som en egen älgindivid. vi ställde stekpannan med färsen på köksbordet och började genast att räkna alla små älgar, när vi nått talet 757 orkade vi inte längre, och insåg helt enkelt att tycker man om en älg har man väldigt mycket att tycka om.

senare ikväll blir det top model med tjejerna + angelicas pojkvän johan. han är liksom vår ikväll eftersom att angelica ska gå och shaka ass i någon lokal så har hon överlämnat sin unga man till oss, vi känner det stora ansvaret och tackar för att du litar på oss.

/ c & e

Babe

Här sitter vi nu, nyss hemkommna från Kupan-affären vid Nytorget. Eftersom vi är så socialt begåvade så lyckades vi övertala Crister, aka. Crabban, att köra oss dit i en av bussarna. Mycket vänligt av honom.
Väl i Kupan så var besvikelsen lika stor som när jag och Rebecca var där förra gången, dock blev det två köp idag. Ett par gardiner som ska matcha Rebeccas nya turk matta och en hemlig gåva till en hemlig person. Efter detta tog vi en tripp till Netto där vi lyckades med att inte köpa godiset utan istället investera i fem tändare och fyra påsar. Bra bra.
Så som sagt var, nu sitter vi här och funderar på vad vi ska göra. Carin vill äta och jag vill göra något kul, bajsa månne som Bejan skulle sagt.

Auf Wiedershen.
/Elin+Carin på ett hörn

PS. Denna veckas babe är David Eriksson. Bild dyker upp om internet blir glatt igen.

en härlig afton


nu har elin kommit hem oskadd från träningen och jag har vaknat upp ur min sjukdom från sängen. just nu är vi icke nöjda med kvällens middag som erbjöds på elevhemmet så vi fixade egen middag, mycket bra., snart ska jag gå och gurgla lite "målarfärgvatten" så jag blir frisk. förövrigt är elin nyduschad och luktar persika, mums.
/ carin

Bajskorv

Idag har jag som alla andra dagar varit i skolan och hängt med mina homeis. Det var häftigt tyckte jag. Speciellt när vi fick kasta spjut på idrotten och jag inte var sämst. 4 av 5 toasters.
Sen kom jag hem och blev lite små arg, eftersom Hassan som jag ägnat dagen åt att ladda ner inte gick att lyssna på. Så jag blev tvungen att leta rätt på en annan och nu går det segt. Och sen insåg jag nästan hur kallt det var ute och att jag var tvungen att åka med på träningen och träna. Det smärtade att resa mig från min varma stol och klä på mig träningskläder som inte var så varma. Dock klarade jag träningen bra, vilket eventuellt kan ha något att göra med att jag bara sprang halva banan. Hoho.
Så nu sitter jag här hemma och ska snart äta någon av alla de kulinariska läckerheter som Centralen erbjuder. Bajs någon?
Carin ligger i sin säng och sexar upp sig, grrrrr.

/Elin

söndag

bara för att elin är så grymt het på gröten och gör en riktig rivstart ska jag vara minst lika aktiv.

humör: övertrött
klädsel: trosor och linne
frisyr: tovigt hår
minus: förkylning
plus: sovmorgon imorgon
mys: gr, elin o marre i soffan
saknad: mamma lena
händelse: att bloggen blev till

nej, nu är det hög tid att dra sig till kojs. imorgon börjar elin och carins nya liv, då vi två kommer börja blogga på allvar om våra innehållsrika liv. puss på den.

TODAY'S


Humör: glatt, jag fick växter till fiskarna som fortfarande lever
Klädsel: filt och trosor
Frisyr: fett hår
Minus: håret luktar skumt, en mystisk obestämt lukt..hmm
Plus: jag var inte sist på dm...
Minus: ..utan bara trejde sist
Mys:  gosestund i soffan med marre_sand och CARIN
Saknad: godis, men inget mer nu. Ack nej
Händelse:  alla tre fiskarna levde när jag kom till Hallsberg igen.
önskan idag: att någon bär ut mina sopor .
ser fram emot:  sängen, den ser skön ut.


Idag har vi då skapat denna underbara blogg, den är mitt liv, den luft jag kommer andas från och med nu. Den är verkligen så rätt. Och eftersom jag är så kåt på nya saker så prövar jag direkt, ballt.
Adjö min älskade blogg, nu är det snart min älskade säng jag ska ta mig ner i. Notera ner, den står nästan på golvet.

nyfödd

nu har även vi som alla andra individer som lever på 2000-talet, en blogg där vi kommer att blogga om alla våra djupa tankar och känslor.   

/ sunken & cajjan


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0