Onsdag

Jag gillar att det är molnigt och nästan lite mulet ute, mer av detta väder tack. Det är det bästa när man jobbar inomhus! Idag har jag gjort klart fyra ritningar och nu väntar en omgång till. Sjukdomen är lite bättre men jag är långtifrån frisk, men det går framåt. Nu sitter jag och preparerar mig med vaniljte och honungshalstabletter, det lindrar!

Onsdag

Jajemen, jag har fått ett jobb. Det känns gött gött GÖTT. Jag börjar på tordag, och då jäklar ska jag jobba skiten ur alla andra!

Idag ska jag till IKEA med syster min, så jag sitter nu och bara väntar på att hon ska dyka upp här i lägenheten. Men det borde hon inte göra förän om tio minuter, så jag kan lugnt titta vidare på Rachel Ray. Väldigt spännande program det där.






Elin


Tisdag

JAG HAR FÅTT ETT JOBB! JAG ÄR S JÄVLA GRYM!

Nu är jag glad.


Elin

Hälsning till mor och far

Från hemmet i Tullinge till föräldrarna i USA hälsar systrarna Sundqvist följande: det är kul att vara ensamma hemma och vi tar det lugnt med spriten och Peter Rosen är inte bjuden! Ha en fortsatt lugn och trevlig semester.


Gud vad allt går bra

Jag hatar att vara sjuk. Jag är sjuk nu igen. Denna gång har jag sån halsvärk att den spridit sig till nacken och upp i bakhuvudet, detta resulterar i att jag knappt kan svälja samt att jag knappt kan röra på huvudet, inte kanonkul! Som krydda på moset sitter jag inomhus och jobbar framför datorn när det är strålande sol ute. Även fikarasterna är ganska kämpiga då jag knappt kan svälja rulltårtan och tvingas på så vis ta en jätteliten bit. Detta är ju inte rättvist. Det svider även lite att jag kan sammanfatta mina träningsveckor på sistone med två pass på  fyra veckor, det är bra! Och då är ett av passen Jukkola. Jag är alltså just nu i mitt livs form. Nej om man skulle återgå till ritningarna av ångturbiner och turbogeneratorer.

Peace/ Carin

Måndag

Okej förlåt att jag är dålig på att blogga. Men jag har befunnit mig i Älvdalen tills igår så det har inte gått. Men nu gör jag ju det i alla fall.

Älvdalen var trevligt, lite myggigt men annars väldigt roligt. Min första midsommar i Dalarna. Det enda som inte var kul, förutom myggen, var brännbollsmatchen och de oändligt många kubbfajter som utspelade sig. Det var nämligen så att mitt lag förlorade allt. Verkligen allt. Jag spelade typ 20 kubbomgångar och fick ner tre, TRE, kubbar. BAra tre. Pinsamt.

Idag har jag varit på ytterligare en anställningsintervju, och det kändes som att den gick bra. Jag kände mig trevlig, och det firade jag efteråt med ett par nya jeans från Cheap Mondays rea. Ett par ljusblå som är helt gudomligt sköna. Äntligen har jag funnit dem; de sköna jeansen.

Nu ska jag återgå till mitt hängande i lägenheten. Det är gött.


Elin

Ettårsdag

Idag har jag och mitt körkort varit tillsammans i exakt ett år. Vi har haft ett riktigt fint år hittills då vi aldrig
skiljts åt. Tänka sig vad tiden går fort.

Glad midsommar gott folk

GLAD MIDSOMMAR!


Tisdag

Idag har jag varit ute på Långholmen med Ellen, Karro och Johanna för lite picknickande. Det var himla trevligt och jag lägger faktiskt upp lite bilder nu, fast längre ner.

Sedan var det dags för mitt livs första anställningsintervju. Det gick bra tror jag, det kändes i alla fall så. Det var inte alls lika läskigt som jag trodde att det skulle vara, så att jag var nervös hela dagen var ju helt i onödan. Carin trimmade mig dessutom imorse med en sms-intervju som jag klarade galant, vilket var himla tur eftersom flera av Carins frågor kom sen på riktigt.

Här är i alla fall lite bilder












Elin


Måndag

Nu har jag tagit mig hem från Jukola, rätt hel men inte så ren. Jag för med mig en svag doft av svett vart jag än går, men det funkar det med. Jag hade en bra helg och när jag lyckats ta mig i kragen så  lägger jag upp lite bilder.

Idag har jag också lyckats kamma hem två anställningsintervjuer, kul kul kul. Så imorn ska jag på min första intervju någonsin - jätte läskigt.

Nu ska jag baka lite paj med Jonas och sen blir det nog lite tv tittande. Gött mos.


Elin

Fredag

Som sagt var drar vi till Finland denna eftermiddag för att springa Jukola, så vi kommer nog att vara ungefär lika döda på bloggfronten som vi var studentveckan. Rätt döda alltså. Men det blir nog kul.

Idag har jag hjälpt Malin sy lite på en klänning så hon inte tappar den, och så har jag köpt ett sommarlovskort så jag kan åka tåg i sommar. Gött liv som man säger.

Nu är det dags att börja förbereda min matlagning. Adjö

Elin, Elut

TJOHO

Nu är första arbetsveckan avklarad och idag har jag även lyckats avverka mitt första riktiga kontorsmöte, snacka om vuxenpoäng til mig! :)

Just nu väntar lunch hemma och efter det JUKKOLA, jaag ska göra premiär på jukkola i år, kan bli riktigt roligt, dock har jag aldrig varit så otränad som jag är nu, men det blir kul.

Torsdag



Detta är vad jag lagar idag som straff för att jag inte bloggade något igår. Men jag hade så fullt upp med att sola och grilla och bada så det gick bara inte.

Pannkakorna görs för att jag ska överleva den kommande helgens bravader utan att behöva äta massa finsk-marka mat. I och för sig brukar denna mat ibland vara ganska god, så vi får se hur det blir med all mat.

Nu återgår jag till görandet av pannkakorna

Elin


sommarjobb

Oh vad jag älskar att sommarjobba inne på ett kontor när det är klarblå himmel ute och strålande sol. Jag kommer vara blekast av alla efter denna sommar. Men nu ska jag inte klaga, det finns ju faktiskt kaffemaskin med chocomilk!



Tisdag

Jag fortsätter med mitt bloggande och berättar om dagens händelser.

Jag började dagen hemma hos Emeli med lite hudvårdsgrejs och ansiktsmasksläggning med Karro och Johanna. Efter detta tog jag en paus hemma och gick ut med taxarna så att de skulle bli glada. Det blev de. Sedan mötte jag upp mina kvinnor nere på Sabis som numera av någon konstig anledning bytt namn till Matextra.

När vi hängt klart i centrum så tog vi oss upp till Johanna och gjorde lite tacos. Sen kom vårt sällskap som bestod av Ellen samt bröderna Kärrström, och dessa utfodrade vi innan det var dags för att baka paj. Sedan åt vi pajen, hängde lite och tittade på film.

Jag hann även med lite träning efter allt detta, och det var kul. Det var den första träningen jag sprungit sedan i Mars som kändes riktigt rolig och otvungen. Jag insåg att detta är varför jag håller på med orientering. Kul.

Nu ska jag titta lite på tv och sedan läsa lite bok. Sen är det susse dags.


Elin

Måndag

Märker att vi varit mycket ineffektvia på bloggfronten på senaste tiden. Men det har varit mycket med allt som har med studenten att göra. Men nu är jag hemma i huset på paus innan jag flyttar upp på berget. Detta beror på att vi delar med oss av lägenheten till en från Irland under en vecka.

Idag har jag kammat hem massa vuxenpoäng då jag ringde till vårt försäkringsbolag och fixade med hemförsäkringen. Det var stort. Jag har även sökt jobb via en annons och ring till VHS för att fundera lite över mina betyg. Det var inte lika många vuxenpoäng, men jobbet gav mig några i alla fall. 

Imorn ska jag upp till Emeli med Johanna och Karro för att ha lite tjejförmiddag. Efter detta så bär det av upp på det andra berget hem till Johanna för lunch med Karro och kanske Ellen. Det blir med andra ord en trevlig förmiddag. Sedan är det dags för lite klubbträning och sen ska jag sova. Sova sova sova. Det ska jag i och för sig göra snart med, men jag måste titta klart på Animal Cops först. 

 




Elin


STUDENTEN

FY FAN VAD VI ÄR BRA!


STUDENTEN!




OCH IMORN TAR VI STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!





Bal

Igår var det studentbal för oss treor, vilket var mycket spännande och trevligt! Alla var finklädda och tillfixade och det bjöds på trerättersmiddag och dans. Efter balen väntade efterfesten på Strömpis vilket också blev kanon. Helt enkelt en toppenkväll för min del. Nu sitter jag här och håller på att packa ur mitt rum för imorgon är det slut här i Hallsberg för alltid. Tre år har bara flygit förbi och det är vår tur imorgon att springa runt med studentmössan på, nu hoppas vi bara på att regnet håller sig borta.

Bilder från balen:


Tjoho

Nu för tiden är Carin en oaktiv bloggerska, vilket hon inom en snar framtid ska ändra på. Studenttiderna och allt det roliga tar upp all min tid nu. Idag börjar sista veckan i skolan för alltid, nu kör vi!


Jonas i fredags.

Carin


Söndag

Har haft en very busy weekend som vi säger här i Sverige. Först var vi på studentmottagning med skiva hos Karro i fredags, sen sov jag och var i stan hela lördagen och idag har jag bakat hallongrottor och åkt till Hallsberg. Det har med andra ord varit full fart.

Imorn är jag ledig hela dagen och då blir det till att packa och kanske sola lite. På kvällen blir det kalas, och sen ska jag sova. Det är en detajlerad plan över min morgondag, för alla som var intresserade och även för de som inte var det.


Nu ska jag sova mer, och så kanske jag lägger upp lite bilder från i helgen imorn.

Elin

Torsdag

Sitter nu och förbereder mig för en tripp hem till Jullan där matintag och kubbspel ska ske. DEt ska bli roligt. Förhoppningsvis kan jag ta någon söt bild på någon. Men det visar sig senare. Nu är det dock viktigare problem än kamerabilder som oroar mig; nämligen den stora frågan vad ska jag ha på mig? Det kanske också löser sig. Kanske.

Idag har varit en skön dag, jag har inte haft en enda lektion men fått två mvgn i svenska b och c som jag trodde jag skulle få vg i. Gött som fan. Så nu är mitt snitt typ 18 istället. HA igen.

Här kommer en bild från paintballen



Elin

onsdag

Iphonen kirrad och chokladbollarna uppätna. Elin är ute och svänger runt på krogarna i Örebro och imorgon blir det tjejmys med olgybrudsen.

Carin

Onsdag

För att fira mitt betygsmedelvärde (17.7=mer mvg än vg HA!) och dagens roliga paintball äventyr så lägger jag upp bilder från helgen. De från paintballen kommer vid senare tillfälle



















Elin


Tisdag

Nu har vi varit på bio. Det var kul.
Här är en bild



Natti natti

Elin

RSS 2.0