Fredag

Sitter och chillar hemma i mitt nya hem. Är sjukt trött efter att ha städat halva dagen, men å andra sidan så hade jag nog fått städa i en och en halv dag om inte Annika och Sten kommit upp för att hjälpa till. TACK!

Ska snart dra igång lite potatisborstande och sen fortsätta med att göra klyftisar. Gotte. Nu kollar jag på TV4 Fakta, i väntan på att jag ska få se lite Animal Cops på Animal Planet. Det är en av de bättre sakerna med mitt nya hem, MASSOR med tv-kanaler. För mig som är tv-freak är detta fantastiskt.

Nu återgår jag till mer chill innan jag måste börja tagga inför morgondagen då jag ska befinna mig 10mila mellan typ ett på lördag och okänd tid på söndag-dag. NICE!

Langar en bild på Klara från i helgen eftersom hon ville se det..



Elin

friday

Idag mår jag lite bättre, så med en lugn dag med massor av te och halstabletter hoppas jag bli frisk tills imorgon och kunna springa tiomila. Det kan nog behövas en och annan ipren också, men sen hoppas jag vara fit for fight. Kom nyss hem från konsum med en ananas rikare, så snart blir det fruktsallad i stora lass.

Just nu ligger jag och Essy ute på verandan och steker, eller Essy ligger mest i skuggan men hon sällskapar med mig iallafall. Bäst att passa på att ligga i solen innan mamma kommer hem och säger åt mig att sluta sola, för solning är inget bra när man är sjuk. Visst, jag förstår att det är dåligt men hur kul är det att sitta inne i huset när det är stekande sol och blå himmel?

Dessutom har jag ju boken "Energismarta småhus för ingenjörer" att läsa, så till detta behövs nog lite frisk luft så jag inte somnar. Har förresten nästan helt bestämt mig för att se Maggio när hon kommer till Lund. Hennes nya skiva är en riktig guldklimp.



Sur och sjuk, dålig kombination

Idag är jag väldigt bitter! Jag som hade tänkt att åka till Stockholmo och hälsa på tjejerna innan tiomila, men tji fick jag. Nu sitter jag hemma, genomförkyld och med en ömmande hals. Aj! Jag har varken tid eller lust att vara sjuk nu. Så nu blir det ingen lek eller mys imorgon :( Bara hoppas på att jag är frisk på Lördag så jag iallafall hinner träffa alla då, annars dödar jag han som kom på sjukdomar. Usch!

Dessutom finns det ingen honung här hemma! Lite lagom sur helt enkelt. Jag är lika glad som råttan i plastburken (förlåt Klara att din råtta behövde uppleva detta).


Onsdag

I helgen var vi som sagt var i Jönköping. Jag hade ont i halsen och bangade ur på att springa söndagen, men på måndagen var jag fit for fight igen. Detta resulterade i en mycket hedersvärd första plats bland Cajjsunk vilket jag är mycket nöjd med.

Igår var jag i skolan ett tag, och sen åkte jag hem och flyttade. Mellan kvart i fem och kvart över nio höll vi på och jag kan nu konstatera att jag aldrig mer ska flytta i hela mitt liv. Eller kanske, men då ska jag bara köpa nya grejer och inte flytta med massa annat. Dö-jobbigt var det, men framförallt var det ASTRÅKIGT.

Idag har jag ringt skatteverket och tagit reda på att jag inte behöver deklarera vilket är niiiiice. Har även hunnit fundera på när jag ska åka till skolan och vad jag ska göra innan. Kul morgon, med andra ord.

Orkar inte ladda in bilderna från helgen, så nöj er med en gammal.



Elin

Lite födelsedag och en Tisdag

Igår var det medeldistanstävling utanför Jönköping. Där var Elin den bättre av oss och slog mig med två minuter, himla duktig den där Elin. Efter tävlingen igår firade vi pappa som fyllde 54 år. Dessutom kom det en leverans av "Linas matkasse" hit hem, ni vet hon på reklamen. Himla hippa och moderna mamma och pappa har blivit som börjat beställa hem sådant. Så idag ska jag laga något som ska likna lammfärsbiffar med fetaost, det står att det är en tuff maträtt att laga men inget skrämmer bort mig.

Snart ska jag hoppa ut på ett löppass i skogen innan det är dags för att börja plugga lite Praktisk Husbyggnadsteknik (jag vet att jag har påsklov, men har lyckats komma efter av någon anledning). Efter det blir det lite hemmahäng innan mamma kommer hem, för då ska jag nog följa med henne ut till motionscentralen och städa.

Det var min Tisdagsresumé.

/Carin

Påskafton

Nu har jag skrapat ihop ytterligare lite vuxenpoäng i mitt liv och deklarerat, det tar sig. Jag gick även upp klockan åtta idag vilket också borde räknas som vuxenpoäng. Förutom mina vuxenpoäng har jag sprungit nu på morgonen innan det blir tropiskt varmt. Sprang "Falla runt" och det kändes faktiskt bra, i början var det sjukt segt och kände mig mest som en tjock elefant men sen när halva vägen var kvar fick mina ben något ryck och började springa skitfort. Kul att benen vill framåt iallafall!

Snart bär det av till Kolmårdens djurpark och lite Vildmarkshotell med Jonas and his family. Kommer bli en härlig påskhelg. Bilden under bjuder jag på för att beskriva hur mycket jag saknar Elin! :)


Fredag

Idag på tävlingen insåg jag att jag var Katla-skadad. Hörde någon säga "Beengt" och väntade då genast på att fortsättningen "hör du vem som viskar i ditt öra" skulle komma. Naturligtvis kom den aldrig, men det hade varit riktigt roligt om den gjort det.




Nu är det snart sussedags, men innan ska vi kolla på film!

Elin

En lång Fredag

Då är denna långa Fredag snart över, och idag har jag varit mycket effektiv. Hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen har jag hjälpt mina föräldrar med att måla altanen. Så nu har jag träningsvärk i armen och vita färgfläckar lite här och var. Mitt i altanmålningen bakade jag och mamma bullar dessutom.

När allt var klart kände jag att det var dags att bränna bort lite godis och alla ogräddade bullar jag ätit, så då blev det ett härligt interallpass i solskenet. Nu sitter jag varm och trött på mitt rum med intorkad svett och ska snart hoppa in i duschen för ikväll blir det hemgång till familjen Järvinen, där jag äntligen ska få träffa Evelina!


Torsdag

Idag har jag rensat mitt rum. Det var ASjobbigt. Hur mycket grejer som helst och jag kan inte slänga saker. Jonas fick komma ner och hjälpa till, och efter en kvarts slänghets började jag grina. Som ett litet barn satt jag på golvet i min röra och grät för att jag inte ville slänga mina saker. Saker jag inte använt sen innan jag flyttade till Hallsberg. Men jag lugnade ner mig lite och sen gick det bra.

När jag, efter att Jonas lämnat mig för att hänga på berget, åter satt på golvet tog jag en paus. Detta skedde när jag rensade böcker. I mitt rensande så fann jag två gamla och relativt dåliga böcker. Ensamma. Tillsammans blidade de något som var näst intill magiskt. Men det saknades en komponent för att det hela skulle vara fullbordat.

Jag funderade en stund på att be Jonas komma tillbaka med den sista delen, men det kändes allt för omständigt. Efter en stunds tänkande hittade jag det jag behövde; pärlplatta och pärlor. Jag knopade i kanske tio minuter, och sedan kunde jag stolt se ned på detta



Denna bild är tillägnad min syster, som förmodligen är den enda som uppskattar skämtet som syftar till den magiska filmen Easy A.


Elin

Onsdag

Sitter och tjurar lite över att 80% som gjorde min tenta blev kuggade, och att jag var en av dem. Är inte riktigt nöjd, men det hade ju varit värre om det varit tvärt om. Alltså om 80% blivit godkända och jag inte varit en av dem.

Har packat idag, och ska ner till mamma och pappa för att rensa rummet imorn. Ska bli så.himla.roligt. Försöker tagga till med pannkisar, men Jonas har inte kommit hem än så jag törs inte äta.

Firar med en bild från helgen





Elin

Tisdag

Hade precis skrivit nästan hela inlägget när Jonas kom och tog bort det. Jäääävligt tråkigt. Men jag skiter i det och går och duschar istället, för det har jag inte gjort efter dagens träning. Kuuuuul!




Elin

Måndag

Igår kom jag hem från en nice helg på Gotland. Riktigt roligt var det, och orienteringen flöt på som bara den! Farten kan så klart jobbas på en hel del, men orienteringen sitter så jävla stenhårt. Jag är fan bäst, som Jonas skulle sagt.

Idag har jag bakat muffins, handlat och börjat packa mina kläder inför flytten. Känns jättejobbigt, eftersom jag måste rensa och Jonas tvingar mig att tänka logiskt. Jag HATAR att göra mig av med kläder eftersom jag alltid tänker att jag kommer sakna dem i framtiden när jag kommer på att jag vill använda just det plagget igen. Men Jonas är stenhård, och försöker få mig att inse att om jag inte använt kläderna sen jag flyttade in så är det förmodligen läge att dumpa dem.

Hittade en skum fågel i trädet utanför också. Någon som vet sort?




Elin

 


Puss på söndag

Nu är denna Söndag över. Den har mest innehållit packning, flyttkartonger och rensning. Men nu är grovjobbet gjort och endast lite kvar att packa ihop. Idag fick jag veta att jag ska springa lite tiomila, haha. Känner att jag får kötta på med träning och bantning i resterande två veckor som är kvar för att komma i någorlunda form och orka springa iallafall någon kilometer i skog. Dessutom har jag inte orienterat sedan ungefär oringen, men det blir kul!
Just nu vill jag mest bara att det ska bli Tisdag! Tjarrå! / Carin

Malmö på en Lördag

Hejsan!
Alldeles för lite sömn i natt gör att jag nu ligger död i soffan och äter kex. Dagen i Malmö har varit kanon förutom att jag blev besviken på mina shoppingskills. Jag kom bara hem med ett par jeansshorts vilket verkligen inte är likt mig. Möjligen har studentlivet gjort mig snål eller så har alla affärer bara fula kläder nu för tiden.
Ikväll blir det tacos, likt många andra Lördagar. Sen lite tv och film till det, allt för att ladda upp inför imorgon då jag ska ge järnet med flyttpackning och allt vad det innebär. Nu ska jag försöka intressera mig i innebandyfinalen som går på tv, för det vill nog Jonas att jag ska göra. Bilden nedan visar en bild på tuffingen Jonas i Malmö.

Friday!

Elin du kan lite på mig, jag ska ta hand om bloggen och bloggandet medan du är och springer på Gotland.
Idag börjar mitt påsklov, och påsklovet varar i tre veckor. Hur nice är inte det? Så jädra gött. Hade egentligen kunnat åka hem idag men inväntar tills Jonas får påsklov sen måste jag flyttpacka lite också så drar hem på Tisdag.
Imorgon blir det en Malmötrip och om en timma ska jag iväg och jobba på "Moroten och Piskan" (en restaurang). Så det blir servering hela kvällen och natten, jag kommer bli så rik!
Innan idag var jag dessutom ute och sprang en hel timma, det var inte igår jag gjorde det kan jag säga. Jag sprang till Botaniska trädgården där jag mötte upp Magda, sen sprang vi runt i Botaniska vilket var himla mysigt i det underbara vädret. Hoppas er Fredag blir grym!

Fredag

Idag åker vi till Gotland och SM. Ska bli hilma roligt faktiskt. Är lite nervös över min packning, vad kan jag ha glömt? Har jag med mig för mycket av något (förmodligen byxor, men om jag tar ut ett par så känns det som att jag har för få)? Är jag tillräckligt snygg för att åka med färjan? Ja det är jag förmodligen eftersom jag alltid är jättesnygg.

Hur som helst, nu får Carin sköta bloggandet i helgen. Jag litar på henne!!


Elin

Arg och Klara

Sitter i soffan och kollar på Efterlyst, och jag blir arg. Hur kan det vara så att man som tjej ska vara rädd när man är ute och går? Hur fan kan det få vara så? Jag länkar vidare till Klara som bättre lyckas sätta ord på detta. Helt jävla vansinnigt.


Elin


Onsdag

Idag var jag i skolan själv eftersom Malin tycks ha dumpat mig. Jag satt längst fram och grät tyst, samtidigt som alla i hela klassen stirrade på mig. Hahaha, nej jag skämtar! Jag satt längst bak..

Har chillat lite med taxarna och styrt ett möte hos Johanna imorn. Nu funderar jag bara på hur jag ska lösa problemet med att vi inte har några ägg att använda till torsken idag. Funderar på om det funkar med smält smör istället, men jag känner mig aningen skeptisk. Jonas får lösa det åt mig.


Elin



Detta är en getbaby!


Tisdag afton

Körde järnet idag i Visättra skogarna med min Pulmicort. Kände mig faktiskt mindre slemmig, och det kan ju vara ett bra tecken.

Mamma, den räven, körde dock hårdare. Utan Pulmicort. Hon kom ifatt med tio minuter och sprang ifrån när hon omedvetet lurat mig till en bom. Jag tror i alla fall att det var omedvetet, eftersom vi sprang i samma lag. Jag vill liksom hoppas på att hon inte försökte blåsa mig med flit så att hon skulle vinna lag-kampen.

Apropå mamma och dagens tävling; vilken jävla tur för mig att jag ändå sprang i samma lag som henne. Då kan jag säga att hon bar mig till seger (även om jag misstänker att vi inte vann) istället för att erkänna att hon spöade mig. Jag kan liksom inte riktigt acceptera att mamma är bättre än mig. Så när vi springer i samma lag så behöver jag inte jämföra. Det, det är niiiiice.

Var även världens bästa flickvän och köpte hem chokladpudding till Jonas. Han blev en happy bird när han fick tugga i sig en påse. Då kanske jag kan då lite massage i gengläd tänker jag.. Muahaha


Så här såg Jonas ut när han fick chokladpudding....


Elin


Tisdag!

Regnet vräker ner och jag ser ut som en blöt katt. Nu sitter jag och skriver klart lite på ett arbete och snart är det dags att svira om och dra på phaddermiddag. Idag är det vi L-tjejer som står för middagen och underhållningen, det kan bli bra det här!

Dessutom blir vi hämtade av Mike så vi slipper cykla i regnet, hur bra är inte det? Dessutom är det lite vardagslyx nu för tiden att åka bil.

Kat(t)astrof

Sitter på föreläsningen och låstas att jag lyssnar på Malin när hon pratar. Men det gör jag inte. Eller jag gjorde det förut, när hon gav mig ett kul skämt att blogga om. Jag lyssnar alltid när jag får bra bloggtips, för jag är ju sååååå grym bloggerska. Alltså typ 200 000 läsare varje dag. My god.

I alla fall; vad får man om man kissar på en katt? Jo, en kissekatt(paus för asgarv)
Och vad får man om man missar när man kissar på sagd katt? En kissemiss minsann!

Nu ska jag köra klart föreläsningen, sen ska jag till Huddinge och gå på apoteket, sen till skolan, sen på tävling, sen på affären för att köpa chokladpudding till Jonas, sen till bilen (hoppas jag på för jag vill inte gå hem) sen hem, sen äta, sen duscha, sen tv-isera mig, sen dricka oboy, sen borsta tänderna, sen sova, sen vakna, sen gå upp, sen börja om fast utan tävlingen och apoteket och utan chokladpudding och plus det jag gör på morgonen.



En cool bild

Elin

PS. Det sista stycket är tillägnat min bästa tjejkompis Martin, och jag hoppas han förstår skämtet.


Tjejer i stallet

Vilken strålande Måndag det har varit. Skoldagen var väl iofs si sådär men efteråt tog jag och Magda bussen till Staffanstorp där Jannicke hämtade upp oss för att åka till stallet. Så idag har vi spenderat timmar i stallet och borstat hästar, mockat, ridit och fodrat. Himla mysigt. Både jag och Magda trivdes som fisken i vattnet när vi fick återuppliva lite gamla minnen från stalltiden. Dessutom var det kanon fint väder ute, vilket passade perfekt på vår härliga ridtur.

Nu har jag precis ätit och duschat och sitter utslagen i soffan och väntar på att träningsvärken i ljumskarna ska smyga sig på. Vi har bestämt att vi ska till stallet snart igen! Det var skönt att komma bort från all skola där projekten med huset tar över mitt liv och bara hänga runt i ridbyxor och kängor.
Nej nu ska jag hoppa i sängen. Idag bjuder jag er på en bild på fina Magda i hästhagen.

Måndag

Här sitter jag helt arg, eftersom jag efter att ha kollat på halva I am number four skulle spola tillbaka lite som jag missat och då kommer tillbaka till början. Sen går det bara att kolla därifrån vilket innebär att jag måste se halva filmen igen. Detta suger lite eftersom det inte alls var någon Easy A klass på filmen, men jag ändå vill se klart. Gaaaah!

Imorn ska jag och mamma köra Tiomila repet, och jag håller alla fingrar som jag möjligen kan hålla för att hon ska vara frisk imorn. Annars blir det bara jag, och det är svårt att springa båda sträckorna eftersom sträcka 2 startar tio minuter efter sträcka ett.

Nu måste jag försöka få filmen att samarbeta, annars kommer jag vara angry bird hela kvällen....

 
Elin


Här är en Happy bird


Söndag

Sitter och är apatrött efter dagens äventyr. Vi körde Rånässtafetten idag, och det var sjukt kul. Bommade max ett par meter och hade verkligen känslan att jag sprang för ett lag idag, så det var en grym känsla i skogen.

Sov hela vägen hem och väl hemma ägnade jag en timme åt att bara hänga i soffan innan Jonas kom hem. Han var för övrigt också grym idag, vann sin sträcka och allt. Wohoo!

Nu har vi tvättat, ätit middag och taggar till How I met your mother. KUL!!


Elin

Lördag

Igår var det som sagt var Grymnatta. Jag var kanske inte riktigt grym, men helt okej på vissa ställen. Kände lite som att jag glömt koncentrationen någonstans, vilket ledde till att jag fick hålla i sjukt mycket bara för att nästan vara i koncentrations-mode. Lite segt, men men. För den intresserade (läs: mamma, pappa och Jonas) finns karta med vägval här.

Idag taggar jag och Joppelito tvättstuga, och när jag gjort klart det ska jag in till stan och hänga där ett tag. Kul.



Så här såg jag ut när jag sprang igår....



Elin

Fredag

Sitter och taggar till Grymnatta som vi ska åka iväg på strax. För er som inte vet är detta en orienteringstävling. Jag kör D21 Kort, vilket är asnice eftersom det bara är 4,5 km. Är dock lite osäker på om det verkligen kommer vara så gött, eftersom banan förmodligen kommer vara rätt köttig. Det hör man ju liksom på namnet, Grymnatta.

Hur som helst, idag har jag träffat Karro efter skolan. Det var också asnice. Hon tog en söt bild på mig där man ser hur taggad jag är på att köra ikväll.




TAGGA!!!
Elin

 


Hemsläp

Idag blev det inte många tramptag på cykeln hem från skolan beroende på stormen som blåser här nere i Skåne. Detta gillade jag väldigt mycket. Annars är jag mest trött idag, då det blev sent igår plus att jag fick med mig hemsläp hem. Magda följde nämligen med mig hem efter festligheterna och delade säng med mig och Jonas. Himla mysigt!

Imorgon är det tenta, håll tummarna.
/Carim

Torsdag

Har idag inte gjort så mycket spännande, mer än en promenad med Jonas. Vi hittade krokusar och en katt. Dock var krokusarna kluriga att fota eftersom alla var så nära marken, så när jag hittade ett par knallgula i en rabatt så blev jag Hapi. Tills jag stötte på katten som visade sig vara en astjurig katt som bara satt och gömde sig. F Y sa jag och tog kort ändå..







Elin

Onsdag

När jag märker att Carin bloggar så mycket får jag prestationsångest. Jag var tvungen att trumfa henne idag, det kände jag redan imorse. Men ack, så kör hon sedelinlägget och jag är körd. Istället så fick jag nöja mig med en dagens outfit och en bild jag tog på en katt när jag och Jonas var ute och rastade oss.

Asgött väder idag förresten. 10 grader, minst 10 000 fåglar som sjunger och sol. Våren är sweet.


Klänning: Monki
Jacka: H&M
Skor: Converse



Klocka runt halsen: Okänt märke



Elin


Så kommer dina pengar se ut.

Ni hänger väl med? Dessa kommer pryda era cash i framtiden!

20 kr: Astrid Lindgren och naturmotiv från Småland.

50 kr: Evert Taube och naturmotiv från Bohuslän

100 kr: Greta Garbo och naturmotiv från Stockholm.

200 kr: regissören Ingemar Bergman och naturmotiv från Gotland.

500 kr: sångerskan Birgit Nilsson och naturmotiv från Skåne.

1 000 kr: Dag Hammarsköld och fjällmotiv.

 

Jag tycker helt klart att Astrid Lindgren är den bästa, och är oerhört glad att inte Zlatan kom med på någon sedel!

Lillördag

Nu är jag vaken och sitter nedtryckt i VA-teknik böckerna, detta kombinerar jag med lite Chaite vilket inte är helt fel. Om mindre än två veckor är jag äntligen hemma hos mamma och pappa för lite påsklov. Jag längtar verkligen hur mycket som helst till att få komma hem till Kapplandsvägen och bli lite ompysslad. Denna gång blir det även en långvisit hemma istället för bara en helg, eftersom jag har påsklov i tre veckor eftersom att jag slipper göra någon omtenta! Yes!

Klockan ett ska jag iväg till skolan idag för att dra en snabbpluggis med Magda innan det är dags att dra på sig kilten och converseskorna och jobba med sexmästeriet. För ikväll är det temasläpp till nollningen, detta vill man inte missa! Igår var jag ju förresten på phaddermiddag vilket var himla mysigt. Vi åt, snackade, skrattade och körde femkamp. Vi blev indelade två och två i lag och kämpade hårt om vinsten. Självklart vann jag och Patrik, vilket kanske var bra för annars hade jag blottat min "dåliga förlorar sida". Känns bra att ha en sådan härlig phaddergrupp!
Nej, plugg var det nu. Hoppas er onsdag blir bra, och glöm inte att det är Lillördag!

Tisdag

Nu sitter jag i fröken Perssons äggstol och chillar. De- de e nice, som Andreas skulle sagt.

Idag gick jag upp klockan kvart i sex för att käka lite frulle och göra mig snygg, för kvart i sju kom Josefin och hämtade mig. Bilen tog oss upp på Essingeleden där vi satt ett tag. Kvart över sju fick vi sms som sa att Julia och Johanna landat. En halvtimme för tidigt. När vi hade en halvtimme kvar till Arlanda. Värt.

Verkade dock ändå bli en lyckad överraskning, trots att vi var lite sena. Hade deras flyg varit i tid så hade vi varit där perfekt, men tji fick vi.

När Julia och Johanna var upplockade så åkte vi till stan och träffade Karro. Sen utförde vi diverse ärenden och sedan landade vi här. Har faktiskt pluggat lite, och känner att jag trots min knackiga ekonomi-engelska så har jag fattat en del.

Damerna Persson!



Elin

Lund på en Tisdag

Gårdagskvällen var riktigt rolig och lättade upp min något sura humör. Nu sitter jag i soffan insnurrad i en filt och ska försöka plugga i ungefär en timma innan det är dags att bege sig till skolan. Igår var det typ sommarväder i Lund vilket var underbart. Vi satt ute och solade hela lunchen och varje akademisk kvart som gav tillfälle till det. Så hoppas att några fräknar tittade fram. Idag ser vädret ut att svika lite, då det är grått och trist. Men vad gör det för ikväll väntar Phadderträff och allt vad det innebär. Detta kan inte bli en tråkig dag!

Måndag kväll

Jag märker att det bara tycks vara Carin som håller igång bloggen med inlägg idag, så jag kan ju inte vara sämre.

Idag har jag varit en skitbra student och aktivt deltagit på en föreläsning och köpt en bok. Tänkte först låna den, men vet med mig att jag inte kommer att läsa den då. Tänkte att om jag köper så kanske jag får dåligt samvete för att jag inte läser den. Det har i och för sig aldrig hänt förut, men någon gång måste ju vara den första!

Efter skolan taxade jag taxarna och läste 10 sidor i Microeconomics (se bokköp ovan). Aha, tänker ni. Det hjälpte alltså att köpa boken eftersom hon läste i den. Men njaa, det har ju hänt flera gånger förut att jag läst 10 sidor och sen inget mer. Det är liksom det som är problematiken.

Jag och taxarna chillade sedan galet, tills klockan blev kvart över sex och vi tog en tripp igen. Sedan gick jag och min ömma moder till centrum för visning. Rätt nöjd. Kom hem och gjorde dubbel sats pannkakor och kollade på tv lite. Stekte sedan pannkisarna och har nu ätit med Joppe da man.

 



Känner mig lite så här nu. Dags för en dusch tror jag, för imorgon ska jag upp i gryningen.


Elin

Måndag

Idag har jag haft en riktig surdag. Vet egentligen inte vad det beror på, det kan bero på den mögliga leverpastejen jag råkade äta eller helt enkelt på det jäkla huset vi konstruerade hela dagen i skolan, som till slut gick mig på nerverna. Men nu är jag iallafall hemma och ska försöka bli glad nu, för om tio minuter cyklar jag iväg till Jennie som fyller 22 år idag. Hon ska ha födelsedagsmiddag, så är jag inte glad innan kommer jag iallafall bli glad av att åka dit!
Så, Grattis på födelsedagen kära Jennie!

Söndag

I helgen har jag roadtripat till Karlstad. Nu är jag trött och hänger i soffan, så något spännde inlägg blir det inte. Men jag kan visa en bilbild.





Det var allt för nu

Elin

Härlig Lördag

Hej allihopa!
Idag har det varit en sån där härlig Lördag. Strålande sol och 16 grader ute, inte fy skam! Blev cykeltur till stan och Magdalena utan jacka. På stan blev det lite fika och plugg (läs:skitsnack), därefter drog vi hem till Magda och sydde in byxor. Så nu kan jag stryka det från min "to do list". Imorgon blir det rå plugg och eventuellt lite alpingympa på kvällen.
Lev väl! /Carin

RSS 2.0