Torsdag

Nu är det snart dags att åka iväg med lilla tåget hem till Tullinge för långhelg. Det ska bli skönt.

Gårdagskvällen var som sagt var minst sagt händelsefull, och imorse hände något mycket mystiskt. Vi åkte ut till sutgan för att städa lite, och fixa i ordning med möblemanget. När vi anländer ser vi att det är rätt fint redan så vi behöver bara sopa lite och ställa tillbaka borden. Dock har vi ett problem; vi hittar inget skärp. Ja det är väl inget problem, skräpfritt tänker ni nu. Jo men det är visst ett problem. Eftersom det var en rätt stor mängd skräp så är det en klar fördel om vi har gjort oss av med detta vid en sopstation.

Vi letar runt huset och hittar en flaska läsk. Inget annat. Var tusan tog skräpet vägen? Vi ringer Julia som åkte sist från stugan igår, och hon säger att allt skräp stod på altanen. Jahaja, men nu fanns inget skräp på altanen för det finns inget skräp alls. Vi letar vidare men hittar inget och bestämmer oss för att åka hem. Vi disskuterar olika möjligheter gällande skräpets varande, och kommer inte fram till något bra alls.

Slutligen visar det sig att de duktiga små etta-tjejerna inte bara tagit skräpet, utan också städat. Allt detta innan vi anlände till stugan. Dagens glada överraskning var det ju i alla fall de som stod för. Vi har lärt upp dem bra.



Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0