ELEVHEMS-SKVALLER!

Det ryktas att flera mystiska sjukdomar sprids här uppe på olgy.

Vi skulle vilja börja med den värsta av de alla, mens-sjukan. Denna sjukdom visar sig genom surhet, grinighet och allmänt bitchighet. För tillfället verkar flera av damerna vara drabbade, men vi väljer att inte peka ut några eftersom detta är väldigt känsligt och kan leda till att sjukdomen eskalerar.

Även något i klassisk influensa-stil verkar härja vilt här på elevhemmet. Vi är osäkra på hur detta sprids, men vi är relativt säkra på att symptomen är feber och svullen hals. Det ryktas om att så väl herr MS som fröken JA har drabbats. Dessutom tror vi att vår unge herr JS också är drabbad, men mer om detta längre ner. Ett riktigt triangeldrama (vad gällande sjukdomen alltså hoho).

Som sagt var, JS har drabbats av någon mystisk sjukdom. Denna är vi dock osäkra på att den tillhör ovanstående kategori, eftersom han inte verkar ha någon feber. Ja alltså feber i vanlig mening då, kärleks-feber verkar han allt ha råkat ut för. Men detta har hållit i sig oväntat länge, och nu börjar ryktena florera om att sjukdomen är mer av det hypokondriska slaget. Dock väljer vi att stå utanför dessa spekulationer.


Detta var allt för nu
Cajjsunk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0