ELEVHEMS-SKVALLER

Nu är det äntligen dags för veckans elevhems-skvaller som så många frågat efter. Veckans tema är kärlek, eftersom den verkar spira på flera håll och kanter.

Sedan SM-festen har frågorna kring paret OS och LL varit många. Vad kommer att hända? Kommer något att hända över huvudtaget? Ja säger vi. I veckan har vi kunnat ana gnistor som flyger mellan dessa unga individer. För att ta ett konkret exempel, kan vi berätta om söndagens filmtittning då "paret" sågs mysa tätt intill varandra i soffan. Vi på Cajjsunk gratulerar och önskar lycka till!

Och så vidare till lite grövre grejer. Vi ber alla känsliga läsare att titta bort här. Vi kan nu konstatera att vår mycket unga herr SS är den första i OLGY Hallsbergs historia som lyckats få till det med en äldre olgy-kvinna. Det rör sig nämligen om vår beryktade TW. Det var en morgon i början av veckan som SS verkade ha försvunnit från jordens yta. Vi letade med lykta och ljus men fann honom inte. Till slut kom det fram att han tillbringat natten hos TW på vår våning. Kanske var det därför vi hade så svårt att sova? Hade deras relationship haft en facebook, hade statusen varit "Stadigt på G". Även detta par önskar vi lycka till!


Cajjsunk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0