Hallsberg mot Farsta

Idag har OLGY-matchen mot Farsta gått av staplen. Som ni säkerligen misstänker redan när ni ser rubriken är att vi vann! OLGY HALLSBERG kissade på Farsta.

Kampen började med en individuell medeldistans i Luckebo, där de bästa tävlande räknades, ungefär som i Finnkampen. Tyvärr förlorade våra grabbar det men vi tjejer räddade det genom att utklassa Farstas tjejer totalt! Så den tävlingen vann vi lätt!

Kamp nummer två var, fotbollsmatch på den nya konstgräsplanen. Där var det FCCCs tur att visa framfötterna och knipa åt sig en vinst med 2-1, grattis! Vi tjejer var dock lite ur form och förlorade vår match, vi får nog skylla på att BK TOTOS träningar inte varit så många denna säsong, men det ska vi ändra på!

Nu var det alltså helt jämt i OLGY-kampen! Mycket spännande och nervositeten började smyga sig fram. Vi begav oss till Karlslund där en sprintstafett skulle avgöra hela tävlingen. Killarna körde första och tredje sträckan och vi tjejer körde alltså andra och sista. Vi får erkänna att det var en jämn kamp men självklart vann vi. Tack vare att vi är så grymma och starka och ett speciellt tack till Julia och Marion som piskade Farsta på sista sträckan som avgjorde allt.

Som sagt vi är bäst! Och i vår nalkas det nog en till träff, fast denna gång på bortaplan för vår del. Men det stoppar oss inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0