ELEVHEMS-SKVALLER

Idag har vi ett antal riktiga smaskigeheter att bjuda på.

Vi inleder veckans skvaller lite lugnt med ett nytt par. Källorna är inte helt säkra, men det ryktas om att romansen i hemlighet spirar mellan två individer från nästan samma stad. Den ena parten har dock bett om anonymitet så vi respekterar detta men kan inte annat än att undra varför? Skämms denne någon för sin potentiella partner eller är det bara en fråga om privatliv?

Vi kan med sorg meddela att den romans som under hösten byggts upp mellan TW och SS nu verkar ha runnit ut i sanden. Vi undrar så klart varför, och om någon har svaret på denna fråga är ni välkomma till oss.

Natten till måndagen har vi fått rapporter om att km i nudistlöpning ägde rum i Hallsberg. De tävlande var så klart enbart OLGY elever, men eftersom detta kan betraktas som omoget och mycket oseriöst väljer vi att inte publicera några namn. Vinnaren är dock känd, och vi citerar här från LBs blogg: "Ingen enskild vinnare korades utan det var en riktig laginsats som avgjorde.". Nu är vår enda fråga varför det inte var några kvinnliga deltagare vid detta evenemang? Vi på Cajjsunk är förmodligen dubbelt så bra som alla som ställde upp på att springa nakna.


Go hard or go home, tits blazing.
CAjjsunk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0