Guten abend

Det var en hård kväll/natt. Mycket hård. Vi anlände till stan vid halv tolv, då var jag trött. Efter att ha trägt oss i kön fick vi hyfsade platser typ i mitten. Jag tror dock att jag aldrig i hela mitt liv sett så många översminkade fjortisar på samma ställe, av publiken var de 9/10. Det var sjukt.

Började med att hänga runt lite, sen kom en man och börjde berätta vad vi skulle göra. Sen hade Cubus "modevisning", 4 av 5. Verklingen. Inte. Jag hittade grejer att klaga på på varje tjej/kille/barn som kom in. Var det inte fula kläder så var det att ingen av dem kunde gå, eller såg töntig ut. Som vanligt när jag ser människor.

Första filmen var Allt flyter, svensk film och rätt bra faktiskt. Den handlar om ett gänng 40+are som börjar konstsimma när deras innebandy lokal blir uthyrd till någon annan. Det var en av de bättre svenska filmer jag sett. Ingen Smala Sussie precis, men den dög.

Sen var det rast i 45 minuter, då fick man tunbrödrulle med någon äcklig röra i (eller, det vet jag inget om eftersom jag inte prövar nya grejer. Speciellt inte sånna som ser äckliga ut) och lite glögg och pepparkakor och clementiner. Jag var hungrig så jag klämde ett av våra medhavda päron och ett av äpplena också. Det var gott. I salong två fanns förövrigt typ xbox där man spelade på bio skärm, hade det inte varit ett så töntigt spel hade det varit rätt coolt.

Sen gick vi in och satte oss igen, och så kom mannen som styrde det hela fram och snackade lite och höll sång tävling. Det var rätt kul, för de som sjöng sjöng så konstiga låtar.

Andra filmen börjar rulla och det visar sig vara Yes man med Jim Carrey, precis som Johanna sagt till mig precis innan första filmen. Det var bara den sista hon inte prickade rätt på, för den sa hon inget om. Filmen var helt okej, handlade om att han skulle säga Yes till allt om det var en sån fråga. Väldigt förutsägbar, men vilken film är inte det?

Rast igen, och vi går ut och får frukost, fralla och drick yoghurt som smakade lite som kräks. Men mackan var god och jag blev rätt mätt. Mmmmm.

Sen var det dags för den sista filmen, och då blev det fel på projektorn som visar filmerna. Lampan i slutade tydligen fungera. Så vi fick sitta i en halvtimme och vänta. Eller, jag sov i 15-20 så jag behövde inte vänta så länge. Det räckte relativt bra för att jag skulle piggna till någorlunda tills när de fick igång sista filmen, Zack and Miri make a porno. Som namnet säger skulle en tjock kille och hans snygga tjejkompis som var jätte panka göra en porrfilm för att få pengar. Det påminnde lite om våran babysitters afton, rätt grovt på sina ställen. Den var väl helt okej den också, jag har inte rikitgt bestämt mig för om den var sämre eller bättre än Yes man. Sämre än Allt flyter var båda.

Sen fick vi skjuts hem av Jonas kompis Rassmus tjej Carros mamma. Det var snällt. Vi kom innanför dörren strax efter kvart i åtta imorse och då blev det direkt till sängen. Vi sov till precis innan ett då vi gick upp och åt frukost och åkte iväg på innebandy. Jag spelade dock bara i en timme innan jag började må illa och bli trött, så jag vilade de sista två timmarna. Sov en på golvet med Andreas jacka som kudde. Sen åkte vi hem och vilade lite och sov lite till i soffan och sen åt vi middag. Taco igen. Nu tittar vi på Ett fall för Frost och hänger lite.

Bajs bajs,
Elin och Joppesnopp


Kommentarer
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Vad fick ni för överraskning?

Du är lite kändis på vårat intranät på jobbet förresten. ;) Det finns en rätt lång artikel om din pappa, vart han har jobbat och så. Och då står det om dig och din syster: "De har två barn som båda verkar ha ärvt sin pappas intressen. Malin, 20 år, går 2:a året på Handelshögskolan och Elin, 17 år, går på ett Orienteringsgymnasium."

2008-12-15 @ 07:45:11
URL: http://inredning.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0